分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
我相信大家對深愛既人仲有愛,一定會咁,真係好辛苦
我都係咁 不過每諗一諗到咁 就會再即刻諗住 呢句 佢開心幸福就夠 咁樣我反而好啲啲
要愛自己,其實最好唔好再諗對方,因為佢已經有新生活,放過自己,好好再出發
我知道你講咩 但我唔想忘記呢個女仔即使以後日子再無佢係身邊 我都唔想 因為知道自己真係好愛佢 我明白唔係你就唔係你 但即係係咁 我選擇左唔想忘記佢
岩呀。。。成日都看似有希望可以復合
但又覺得佢已經放抵左我,而家既答覆都係一半一半
明明已經好努力去哄返佢,去試下改壞習慣,但都係換唔到啲咩
之前都仲有d 希望,但今日又變返做絕望
係人間跌落地獄再爬上人間又再跌落地獄既感覺好難受,我真係唔知自己仲頂到幾耐
你未預到個痴身
我本身記性好好,所以好多時好多野都好記得,經常性彈出嚟,我真係一個難放低嘅人!但就因為面子,因為尊嚴所以控制自己唔好咁做!更因為佢係一個賤男,所以我連挽回都唔做啦,但我依家真係太得閒,得閒到個腦不停彈D野俾我回憶.....搞到我依家日日同自己心理治療.....

我同你唔同,放開佢等於自愛,有人同我講「得之我幸,失之我命」但我清楚知道失去呢個賤男係「失之我幸,得之我命」,所以好多人同我講,個天對我好好,冇俾個賤男纏住。
Block得,就大家都睇唔到大家,咁就唔駛心掛掛,可以move on
慢慢啦,唔好強迫,我都未忘記到,如果咁快忘記,愛佢都係有限程度,一齊好好加油
有冇做其他野轉移視線?我近日就不停聽歌,或者走去煲劇,甚至上嚟呢到同人傾計,大家互相鼓勵。
咁我又唔怕痴身嘅,又唔係做D乜對唔住人,怕咩痴身?
但唔好痴到唔俾我返工就OK啦
大家都加油
唔好意思,睇漏左所以咁遲覆,我而家有同朋友打拳,但朋友都係陪得一陣,一完左返到屋企個人就好失落,之前愛佢愛到全世界都係得佢,完全無乜朋友,同屋企人就好似陌生人咁,完全無人理,自生自滅,所以而家主要上黎搵大家呻下,舒發下,其實個心好痛,情緒唔好都成日喊,但係有大家支持,感覺好左,希望能夠快啲走出個困局
我反而勁痴身,變左做女朋友既角色咁,佢就相反,唔太想痴身,想有自己空間
打拳?泰拳?我曾經都心郁郁想學
你講得啱呀,朋友陪都唔陪得幾耐,而且我覺得成日講自己唔開心嘅野俾佢哋聽,搞到對方都煩,而且呢D野最終都係靠自己,旁人都幫唔到幾多。
我同屋企人都冇乜計傾,可能大家性格問題啦,但今次呢件事我有同爸爸詳細咁講,佢講咗句「人渣」,我未聽過佢咁講一個人,雖然我睇唔到爸爸有咩唔開心,但我遇到個壞男人,搞到冇錢供樓,又傷心又傷身,雖然我爸爸唔出聲,但我都感覺佢心痛,所以我只可以匿喺房,係佢面前要扮冇野......

你同我唔同,我冇咗個壞男人,你失去一個你深愛嘅人,我嘅復原速度一定比你快,但你要加油!有咩上嚟講,盡量減少沉溺過去!
我就真係唔怕痴身,我只怕婆媽,又唔夠果斷
如果一齊得,對方想成日見,想知道我喺邊,我覺得冇問題,我會盡量令到對方放心。
自己空間係要有,但我可能更喜歡大家一齊嘅時間
絲打,如果佢係你咁諗就好
係呀,打泰拳,而家好多地方有得學,都係千幾蚊一個月任打,地點又方便

你爸爸都幾錫你,都係舊果代人既相處方式,盡量有咩都在心中

大家一齊加油
咁......每個人都唔同,我覺得返工就係我自己空間,其他時間陪男朋友我是OK的!
我的確都有個朋友唔鍾痴身,覺得今日行街 聽日睇戲 後日行公園,咁做乜姐?
但其實我覺得可以令對方安心,我冇所謂
的確,每個人都有自己既生活方式,如果要佢變,都會好辛苦
錫!係好錫!幾乎幫我鋪埋後路咁,係啦,佢就係舊果代人咁,唔講出口,所以唔識溝通,佢最擔心個男人繼續搵我,但係當然冇啦!人哋都已讀不回啦!

你都要加油呀!我應該好咗好多啦,最多係每日起身又亂諗野姐,你訓唔著咪上嚟傾下計囉!
唔可能要一個人變,除非佢自願!咁....自己空間可能就係佢嘅底線,所以佢唔會改變,又或者佢未遇到一個令佢自願改變嘅人囉!
絲打 你情況都唔同我 你講得賤男 佢一定好衰 但我同佢 係我比唔到一直佢想要既野姐 佢想改變我又覺得改變唔到我 到我都想去改 佢攰了
我ex都係咁講過我 又係記性好好
如果有緣能夠一齊返,就算幾大個圈都會走返埋一齊,所以,我而家要先學識好好放低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞