分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
我地一齊加油
辛苦時間一齊過
我都好負嫁其實 今朝先喊左一次
但要認清自己情緒同真正唔開心既事
我先可以企番起身

心掛掛都正常既 始終係人有感情 識得回憶
不過最緊要係你都覺得自己move on左
係好事黎嫁
我明白
但見到佢攬住新女...個心都係會好痛
unfollow佢啦
唔好行埋去比機會佢SM自己
我愛你
做咩愛我
因為住同一地方。連去打爭都唔敢.
但願如此好似你講咁啦

有個諗法係等件事過左去可以做到朋友,係可以傾心事個種。
我同佢生活圈子無重疊,基本上唔特登約出嚟都唔會見到

做朋友依個諗法係咪因爲分左無耐先咁諗
打爭?
可能佢係你心目中都好重要
覺得既然做唔到情侶 大家又好熟悉同了解大家
不如退下一線做朋友保留關係
但依家唔係一個好既時間做朋友
正如你咁講 當大家放底哂先再諗
可能到最後放底左 你會覺得做唔做到都已經無所謂

即使諗翻起佢幾多好野都好,佢係你離開時唔去爭取,係你傷心時留低你自己孤獨一個,永遠好多藉口去解釋自己嘅錯
一個愛你嘅人唔係咁。唔係你唔好唔係你唔值得被愛,只係佢太愛自己
喊得太多了,唔好再俾佢啲甜言蜜語,佢啲藉口大話呃到
最後,你係永遠唔會質疑一個真正愛你嘅人唔愛你
抗爭
住同一區,對抗大媽。知佢最近入咗啲gp,識咗好多朋友成日出去,我連落街都驚撞到佢,接受唔到
如果佢夠愛你 有問題個陣一定會選擇去傾
而唔係放棄之後講到有幾愛不過盡左力
當你已經努力爭取挽回過 佢都好堅決要分開
呢個人真係愛極你有限
邊會忍心見到你不停喊 又食唔到落又訓唔到教
喊無所謂 但喊完一定企番起身
唔好衰比人 又唔好衰比自己睇
我覺得佢係咁,佢覺得我係咁,其實係咪大家唔夾,大家都愛自己?
我都唔會去佢可能出沒既地方
比時間自己個心好番先
無野比自己更重要
既然知道大家都覺得大家係咁
點解唔話比佢知你唔係咁呢?
但係大家住同一區好難避免,抗爭呢啲情緒仲兒女私情,我覺得自己好冇用,但又真係好情緒困擾,今日仲要去睇心理輔導
因為我既諗法一樣

我為左ex付出一切
買送煮飯比錢佢洗買貴野 食好野 放工接送
好多野都為佢做
佢咩都唔識做 唔識付出 臭脾氣 我都珍惜佢
但佢仲要次次都傷害我 講大話 電話話無野 但唔比check

最後 我被強迫分手 仲話係和平分手
然後同第個一齊 新鮮感 花心 又唔承認
話唔係因為第二個 藉口多 矛盾說話多
比我捉到先死口面認 好多事次次都係咁 扭曲哂
佢自私開心
留低比我就係一世既陰影同傷害
我講過,但佢唔認同,佢覺得佢挽回但我放棄佢;但佢冇諗過我感受,我搵佢傾但佢冇耐性同我傾,覺得解決唔到佢想放棄好辛苦,佢質疑我唔愛佢,但我對佢嘅冷暴力同情緒勒索都好在意
睇心理輔導無問題嫁
你感冒都睇醫生啦
唔通你病到仆街發40度高燒仲出去遊行抗爭咩
心病同身病係一樣嫁傻豬
所以你唔係無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞