分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
人就係咁,佢越對你好,越唔會珍惜,佢越對你差,你就越會返去搵佢,天性黎,我唔會阻止你,因為係你既意願,但係有一日佢傷到你無得再傷,你就會明白所有野
自私既人
覺得搵下你你就會幫
覺得你既感覺唔係感覺
依家醒左絕對係好事
覺得唯一可以做 但又好驚佢連見都唔見
係因為你仲愛佢,比d時間自己,過一排就唔會諗咁多,btw 佢點賤法,幫你分析下
你仲愛佢,正常,只不過係佢唔愛你
打算等佢?
我同佢分個日已經即block哂佢既野,等自己可以用最快既速度好返,可能我係比較自私同怕受傷
開懷唔到係指?
唔覺得自己仲愛佢但係
咁唔自私 分左手啦
你唔為自己諗 邊個為你諗
你做得岩嫁 做自己想做同對自己好既事
一個人都好愛你既話點會唔想你chur,調返轉諗如果佢chur你你會唔會想分手?
因為佢本來係一個好冇安全感既人
成日覺得我會溝其他女然後帽佢
所以我差唔多唔敢識任何女仔
但最黎竟然係佢帽返我
個心唔舒服到一個點
佢好愛自己,所以佢會以自己行先,反而我就唔愛自己,完全將佢放第一位,其實而家我仲有失眠,半夜扎醒都會掛住佢,但係已經知道唔可以返轉頭,因為佢咁快有第二個,就算佢返黎搵我,我都唔會接受,因為我唔知會唔會頂到第二次再分,所以我選擇放手,放過自己
其實佢唔了解你喎
佢唔知你為感情付出左既同為佢著想既地方
仲用番佢自己最驚既方法傷番你
咁一係主動打俾佢,睇下佢有無時間啦,如果有心,佢都一定會見你
最憎呢d,成日話怕你唔要佢,到頭來係佢唔要你,真係
依家知道完全未遲
以前無愛過自己 就開始好好地愛
失眠唔緊要掛住都唔緊要
只要有目標 一步一步就會好番
我支持你
咁你而家明未?一切都只係借口
咁,都正常,我自己都覺得唔見係最快好返既方法
可能係習慣身邊有個人,平時乜都同佢講,突然消失左咁,好似我咁
多謝,唉,好慘,我就係一齊就會100%付出既人,改唔到,好多人都話我唔愛自己,無私人時間做自己野,永遠都係諗佢行先
我都唔識點付出50%
d人話太遷就男人會唔識珍惜
我係咪要中意女人了
加油,我都未,時間係最好既良藥,如果想舒服啲,我都會同其他人一樣,喺呢到覆你,一齊舒發下,渡過難關,我有時間就會上黎睇,放心,要加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞