分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
其實有時諗會覺得好心痛,好可惜,過往大家既美好煙消雲散,變左陌路人
好似有schedule 咁,朝早心情低落,下晝夜晚好D,臨訓又差翻,真係好痴線
你壞左部用左幾年既電話都心痛
更何況係一個人
回憶唔會煙消雲散 只係以為既路未必同行
記住美好都係一件好事
喊到痴線,唉
呢個攞命 講出黎舒服d
我就突然會情緒低落,好想喊,會即刻搵個地方收埋自己,例如廁所
我希望能夠完全放低佢,因為真係好困擾
係 點解要令大家都有壓力
加油 慢慢黎
真係要時間
但一日會比一日好
多謝絲打,大家都要加油
等我又黎放低下
一齊左五年,當中有開心有唔開心 。
佢好愛我,一開始係佢追住我既步伐同我一齊,我唔識珍惜,到我發覺到呢份用一生運氣先擁有到既愛情,我終於開始知道條路點行。但個天要你long d ,佢都忍我,陪我long d 。到左一個月前,原來我已經磨盡晒佢既愛,佢同我分手。
我挽留,佢堅決。到我打算離開佢,佢又挽留返我,佢唔想斷聯。呢個過程反覆左幾次,可能佢都累,依家我都已經唔知佢想點,但我好擔心佢,因為我怕佢好多野要一個人面對。
去到呢度,我打算一直話佢知我會繼續係佢身邊,無論點都好。自己好傷心,好痛,但我不斷努力去令自己有正能量,因為咁樣先可以比到正能量比佢

雖然個心知道唔可以期望,但仍會期望,你仍然或者需要我

我係咪好傻
我care你感受
一齊努力
相信再見都係朋友 本身都係復合繼續 原來唔work就係唔work
我聽完反而個心冇咁執著
耐左就唔係咁講
唔係
你好好 因為你想成為支持佢既一個人
但記得同時都要錫下自己個心
好似睇得幾開
覺得自己今日好左
岩岩down番ig
典藏哂同佢既相
將大家回憶放係心
因為有左第一次經驗 知道無謂糾纏
你都覺得佢只係想要一個支持佢既人,但並非愛?
我都係咁,我自覺係好咗啦,但......就係每日起身感覺「佢唔喺到啦,冇人噓寒問暖啦,不論佢真心還是假意,冇啦!佢走咗啦。」所以每日訓醒我就好反覆,要不停諗佢嘅衰野先平靜到,我好希望呢段時期可以快D過去!

大家加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞