分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
唔難
單方面嘅動作已經可以滿足到自己
唔洗理對方做乜
分左手幾日,突然想條朱古力俾我,唔知想點!
好想搵佢,但係好驚換嚟更hurt嘅對白
佢依幾個月變成點我唔知
眼前既只係陌生人
當初又話做返朋友 點知結果開學到依家大家都無傾過計
就算有時被逼坐對面大家都係0交流
其實好想大家傾返計 唔知佢最近生活點
但我咩都唔會知
唔知佢係咪已經搵到另一半
只係知佢唔想再理我

move on講就易 做就難
心情好複雜
一方面珍惜唔多既相處日子
另一方面又唔想再講學業野都比佢冷言冷語 好難頂
雖然初戀係好唔捨得
但可能完埋依個暑假 如果佢態度都係咁差
我要刪除佢所有聯絡方法 包括ig 唔想再昆自己
唔想再每日都stalk下佢想知佢做緊咩

感覺好似
I love you, but I just don't like you anymore
你諗通左就好,跟住你既心去做你想做既事
拍咗十年 準備求婚
上星期女友講分手
今日ig見到已經同另一個開心出街happy

冇需要為一個個心冇你既人去傷心
係咪人越大會越快好返,巴打你好堅強
如果決定左就行動
計劃一下你會做D咩去前進
寫低佢 提自己要努力
唔好再番轉頭
我覺得你好勁 的起心肝走出去
想就去做
傷完要繼續走
唔好比自己後悔
唔好比人主導自己情緒
move on唔易 過程好難 而且好辛苦
對自己好d 有計劃已經係move on第一步
感覺你都好平靜呀 加油呀
早兩個月佢突然話唔想結婚住想冷靜下
開頭都好唔開心 始終十年感情
後尾同唔同朋友傾
最後就諗通咗 你係冇辦法叫一個人鍾意自己
你點叫點做都好 人地冇你就係冇你
之後就輕鬆左 遇左會有呢一日
係佢講嗰下喊完就冇乜野了
係覺得好可惜行唔到去最後

希望迷茫既大家都早日走返出黎
岩呀
但巴打 如果有唔開心記得發洩
唔好屈埋自己
好堅強
我都係自己屈埋屈埋
唔敢再拍拖

我都想有人為我付出下 感受下愛我多過愛自己
總好過結左婚先黎嗌離婚
之前有個巴打同我講
要接受一個人有自己既離去意識
點都阻止唔到要走既人
但你可以令自己活得更好
既然對方有 我地就早日都走出困局
分咗手成年
成日見到啲女嘅行為都會聯想起個ex
請問是咪正常
非常認同,被分手兩個月,佢已經有新男朋友,仲要想同我做返朋友,我即刻del晒佢所有野,點解咩都要我就佢,我處女,但係已經愛到無左自己性格,100%付出,每日準時去邊都報到,唔會玩失蹤,瞓前都會講,日日想見,就算唔夠瞓,都會買野上佢屋企俾佢食,換黎係佢唔珍惜,覺得我好痴身,雖然我而家都俾情緒困擾,日日都會喊,但係我知道自己要放低,因為佢咁快有第二個,就知我原本已經唔喺佢個心入面,所以我地無必要改變自己,係要搵一個更愛自己,接受自己既人,但係大前題係要愛自己,各位,就算想復合,都先放低,如果佢真係愛你同有緣,一定會走返埋一齊,一齊加油
唔正常
搵朋友傾下喊下
唔好收埋自己
慢慢黎準備好自己先重新出發
終會遇到啱自己既
多謝你
但我call 218 5個0得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞