分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
你叫佢D屋企人叫佢唔好放棄仲好啦
佢屋企人知道你好 所以先想留住你
痴線唔係應該叫自己個女搵返你咩,我今年都27好想隱定落黎
睇番#1
愛你就唔會捨得離開你
不要再說了我都想隱定,但無奈遇唔岩人
失左個幾月
100000%認同
拍得長先分手 真係唔知點可以正面對待愛情
我上上個拍左3年幾 不過我係提出分手
分完我都覺得無咩關係係可以長久
因為拍個陣都認定哂對方
但依家諗番又會覺得可能真係唔適合既人
前幾日分手,尋日就跌左電話,所有回憶化為烏有,我咩都冇曬,包括男朋友,照片,wts對話,一直都忍住冇喊因為要堅強,睇到呢個Post,我依加喊到仆街,我個心好痛。
前日被分手,二年
我個陣係失望到透哂先分手
不過前事唔好計較
真係自己傷心同亂諗
當局者迷,係當時永遠都覺得係岩,所有野係之後先覺得有問題
絲打你點呀
我地係到陪住你呀
我陪你傾計
講到尾都係唔夠愛,佢對你既愛唔夠先會唔肯解決問題
喊出黎啦,喊好忍呀,有咩同我地講
呢個真 都係個句
愛你邊捨得要你一個人唔開心
愛係兩個人一齊解決問題 想永遠係埋一齊
唔係Mr right 就期待有Mr right
比個機會自己係將來遇到更適合自己既人
聽到後好有希望我既mr right你係邊呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞