分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
有咩咁勁 不過都多謝你讚我 但講真 大家又唔係做左啲咩對唔住對方 何必要去嬲同恨 嬲同恨一個人好辛苦 我成日都覺得果句好岩 愛一個人或者真唔需要擁有 最緊要希望佢開心幸福就可以了 就算自己有幾痛都無問題
係到想講多句 我愛你 曾經愛過我既Evelyn
個半鐘前分咗手 拍咗兩年幾
對方亦都係我計曬同性異性朋友 最好既好朋友
唉..
可能好傻啦

但我真係想等佢有一日返嚟

因為我知道仲有啲嘢可以改變到,
只係時機不對

不過可能都係我一廂情願

都係得個煩字……
真 要變得更好
我成日都自由自在,不論有冇拖拍
所以都想有人管下
算啦好嗎? 嘥撚氣
你真係睇得好開!
你講得啱,既然大家係和平分手,咁真係冇必要嬲同恨!

我覺得嬲同恨都係一個好強烈嘅情感,會令你不停咁記住某個人,所以冇必要!而且仲搞到自己都好痛苦,咁又何必....就算佢做得幾錯,幾對唔住我都好,我依家都唔嬲唔恨。

不過講真,你真係好勁
睇開啲好啲既 雖然我都會繼續痛同自問內心自己會默默地等 但只會諗 將來有緣 話唔定可以行番埋一齊呢 但呢刻我只要佢開心就夠 什至乎覺得只要我離開換回佢自己開心快樂 什麼也重要
我唔敢講你係唔係偉大,但你呢種心態係好!
有緣的話將來會再一齊,甚至緣份到啦,你可能已經同另一個一齊,將來嘅野....冇人知!至少現在可以放下執著!
唔可以話偉人 心態好多時取決於個人性格問題 可能的本身邊就唔係唔會格硬留下別人 就算佢格硬可能可憐你留底底番 佢個人係到 但心已不在 都無用 盡左力挽回過就算
放開佢等同於你愛佢 只係另一種愛既方式 當然你話出軌又唔同講法 但我都嬲唔得耐果種 正如我講咁 我都會仍然會心痛 因為愛過嘛
大*
正確啲係佢block 我 我邊狠心block 佢,不過block 得號原因未必係唔愛,可能係好愛但唔想再拖,對大家都好
順住自己個心做啦,無話邊套方式會係最好,最緊要自己開心
如無力挽回要懂得放手越睇越唔捨得,自己行呢一步真係好痛
又失眠左一晚,就加油,好好繼續放低
琴晚不斷訓下醒下,個心個腦全部都係佢d 野
加油 熱爹巴打 大家都要加油
我都係日諗夜諗最後夢中都有佢,起身個下好辛苦
原話我係原和平分手,佢眼中可能覺得所有嘢我做成,貓哭老鼠。唔知,我都係估。尋晚發夢都諗起佢,但情緒開始冇之前咁影響
打錯晒啲字
不過我係不和平分手*
其實知道要放低,但係個腦就不斷出現佢既畫面,最痛苦就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞