分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
出現都無辦法可以做到啲咩 如果係 我唔怪佢 嬲人恨一個人好辛苦 但我只係想要個明白
或者佢都好亂 未搞清楚

利申 我以為自己留言
或者掛 我唔敢打擾佢 問完無覆我都再追問 不了 但會等
但我預左 如果過多排佢無聲氣 可能佢想用呢種方式去完結 但呢段時間我唔會再問 我尊重佢 我會順自己意思等落去 就算可能遲啲好自然無再等 但我心入面已經會有位置屬於佢 人放下 但內心唔會放得底
無再追問*
你又係咁情況?
係呀巴打 好明白你心情 我同佢都係處於所謂既「冷靜期 做返朋友」。大家agree左3個月,唔知佢到底諗緊咩 但係冷靜得 幾可會有好結果。唔聯絡又點可能會再回心轉意 美其名冷靜 其實咪只係分手既緩衝期..
哈哈 同是天涯淪落人 佢講過已前佢個ex飛佢 連續飛左佢幾次 但佢次次都心軟原諒左 到唔知邊次就頂唔順唔再複合 我都唔知有無咁既機會 何況男女角色調轉 咁耐拍拖一年半 我都未試過話要分開
分開左3個星期
曾經以為會一生一世,好想娶佢
可惜,自己太唔成熟,搞到依段感情太攰
依排不停搵fd呻同做運動,好翻好多,雖然仲會成日夢見佢,同唔敢打開相簿
各位巴絲一定要做運動,會開心好多!
你唔可以再喊啦

唔值得為佢咁

留返下一次 因為感動而喊
同樣行左十年一直儲緊錢置家結婚
2個月前吵完就突然消失,所有msg 電話已讀不回
因為佢沒黎執野沒講分手又唔知有沒新對象
理智上知道其實已經被分手,感情上一直都走唔返出黎
好想佢比個headshot我令自己真正有理由唔再ff落去
巴打我都係過來人
有可能佢係需要啲時間冷靜地諗清楚
但冷靜完 多數唔會有好結果
有啲人就係咁自私,唔想做壞人
所以你問完都唔會得到啲咩結果
不如留返一啲餘地比自己
巴打我諗要視乎視乎咩問題以前佢係咁既人都唔代表佢無表
如果可以既話不如展示你想解決個問題既決心 我諗會好過估佢會點做 起碼你盡左力
唔代表佢無變*
加油,絲打
搵水泡會唔會易D
巴打你要堅強
你依加既生活過成點
Sorry絲打,你真係好堅強,我淨係聽都心痛
多謝哂橙仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞