分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
我調返轉係公司成日見到就死頂,d 情緒就好強烈
如果真係想喊就喊啦,正常架,我會入廁所喊,之後出返黎繼續做野
都有人咁同我講過
我都唔知真定假😂
每個人都唔同,我就係見佢咁快有新一個,已經唔值得我再去等
我五年喇...
你講得好岩 係時候要醒了
每個人都唔同,仲要睇埋你原本既性格係點
放工唔出下街,今日happy Friday
諗諗下其實最怕唔係冇左佢 係又要重新孤獨上路

咁自私d諗個心都好過d
係呀。叻仔呢

所以同佢散左
其實,俾自己停一停,靜一靜,搵你最信任既朋友大喊,聽你呻,就已經好足夠,但係千祈唔好搵啲講溝過件,睇開啲果啲朋友,因為佢唔理解你,幫唔到你,就好似呢個post咁,有人聽我抒發感受,有人應,個心就已經舒服好多
知道
識諗
而家d 第三者真係好惡,之前試過同ex 出街,第三者打比佢,叫佢比個電話我想同我講數
我都會 我成日睇住佢個上線時間 見佢不停上線就覺得佢已經搵到需要既人陪佢既人 但呢個唔再係我
其實真係唔明白仲可以點?當然我願意等
同女友有啲問題 冷戰左 佢有講過分開下 而我當挽留
佢就話比啲時間佢
咁之後幾日我都有一日半日 問下話接佢收工 佢唔肯一係有野做
咁林尾sd左段野比佢 意思唔煩佢住 等佢諗清楚後話我知結果 之後幾日我都無搵過佢 到頭先下午發覺睇唔到佢wts狀態 個人又開始亂 仲睇到icon同線上 姐應該無block我
跟住我個好亂 我wts左佢兩句 其實可唔可以剩係問你一樣野 你仲愛唔愛我?只係想知一個答案就可以但佢無覆我 唉 其實到底姐係點
即係唔愛你
比時間唔係問題 最怕係呢段時間有第個出現了
是嗎其實答一答真係咁難 我又唔會死纏爛打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞