[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
樓梯佬最近顯得好廢 當初好cool好神秘
宜家比女人打到咁 成隻鵪鶉咁.....

如果沙和比男友打係真 同lift中間有停2樓 咁未必係咩sm關係啦
係咁聞佢味道 會唔會暗示其實佢有個孖生姐妹咁上下既物體
佐野我暫時估佢買賣人體器官
點知另一個咩味
可能單純香呢
睇怕上帝視覺既大家最後要開個正義大叔做大boss先唔爛
依家愈嚟愈覺得尾野就係單純病態係大boss可能性好低
而唔知點解總一笑得愈燦爛就愈有陰險狡詐嘅感覺 太多疑點
至於黑島 如果下一集黑島話自己用開兩隻唔同嘅洗頭水……
或者nana真係殺咗銀行仔

二階堂:咦 你同早川教授用同一隻洗頭水喎
二階堂唔鐘意其他人既味 會唔會去索早川個頭呀
沙和訓過個位佢好似無噴走d味....唔通...
佢會對其他人嘅氣味比較敏感 但專登去索陣味應該係有係可疑先會啩

同埋當時黑島好明顯唔想噴走d味 所以專登問二階堂問題扯開話題 等佢以為自己已經噴咗
氣味都係等佢劇情交代 不過佢起碼聞左4次 睇下佢點解話
好明顯唔想噴走d味 呢個我唔太理解
每次見到尾野 我都好想打柒佢
另外今集紙條個度
洋子個張其實有摺痕 應該係真既
浮田個張係佢地未相信交換殺人開始前已經掉左 應該無造假
我都傾向相信浮田冇講大話
佢一向都唔太理件事
冇乜動機要講大話
佢當時嘅動作就揸住隻嘢 末噴 但轉頭去咗問二階堂問題 就再無然後
不過我唔知係咪睇傻咗
突然間好奇怪點解黑島唔想噴走d味 如果佢係大boss/有雙生 咁佢應該主動噴走對佢不利嘅証据先啱架做咩仲要留低自己陣味係度…
又唔知係咪伏筆
不過撕開左張紙睇落對唔埋怪怪地
問完野準備噴個下翔太撳鐘嘛
同埋二階堂話唔鐘意別人身上既氣味先叫人噴+今集翔太只係拎野就即刻噴
但反而對沙和既氣味咁在意 就唔知係異性既氣味吸引佢定真係有可疑啦

始終覺得異性氣味香 biology係有得解下 所以佢如果單純覺得好聞我係接受既
ching你係咪睇錯咗 洋子呢張冇摺痕喎…

有摺過下既
第一次叫佢噴係習慣 後尾應該係發覺黑島身上陣味時時唔同覺得可疑
自己屋佢自己噴
如果下集話同翔太講沙和身上既味同沙和屋企既味好唔同 就講得通
btw 呢套都幾多拍特攝既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞