[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
佢開完個箱好似笑咗下 好似知道啲嘢?
可能係 但我覺得佢有殺癖 如果唔係隻貓都唔會死貓仔好慘
終於得閒寫感想

呢幅圖係copy from fb台灣網民
如果真係同一人
咁cosplay女同護士極大機會同一伙
而佐野亦可能都係同一伙
又或者純粹類似醫生咁有痛腳比cosplay女捉住
如果係既我會屌多一聲
又唔係公開遊戲
又唔係好common既game
咁乽突然走個上任優勝者真係爛到冇可再爛
同一個人?
https://www.instagram.com/kaoru_matsuo78/?hl=zh-hk
同gym staff差好遠啵....cosplay睇落靚好多
最近個套人狼就係電影ver係第二回合
成日話單位內既鏡頭好似cctv咁 到時話係有錢人睇公寓殺人直播

不過應該唔會咁set啦 個遊戲唔係nana咁岩有相關知識同埋講開憎咩人都唔會開始
巧恰到真係拍劇咁拍
死左個啲唔係都有參架遊戲咩
係唔知有冇紙寫左佢個名啫
咁佢同女主都有份玩
係赤池老公冇啫
咁可能真係唔係咩重要段落唔記得左....我淨係記得佢一開頭出場果陣已經諗「嘩原來佢仲有個老婆」...之後已經完全唔記得佢除左兩公婆之間傾計之外仲同過咩人有交流...唯一就係記得之後男主果次撞正田宮出門口....
可能佢比我感覺存在感真係太低
係twitter睇到
跟蹤狂profile
睇下腳size

有冇咁痴線
Twitter嗰班先係真·stalker
其實加個女護士入黎我真係覺得冇問題,因為佢真係一直存在,正如如果依家開始寫勁田宮老婆,都一樣可以接受
佢經理人公司張外景圖都好似暗示左佢係黑鞋男

btw觀眾開始走火入魔

得睇明星 久住身份互換
久住死咗?真誇田未死😱😱😱
9up姐
係護士突然間有份殺人 咩都有可能

走火入魔ing
應該咁啱?
咪當佢私服著到咁似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞