[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
有冇棉花糖味煙油介紹? 類似都ok

Marshmallow man
救命啊巴打們,隻法師比我玩到着火

做絲真係唔係一件易事

做絲真係唔係一件易事

我之前隻RDA都試過着火 好似係太多棉,同發熱線中間d棉索唔夠油,好似係

雲神 藍莓棉花糖 會上癮

搞咩黎

著火

著火

有無辣親嘴 真心問

著火

有無辣親嘴 真心問

0.61 ohm 48W

檢查下係米綿太少塞唔住油孔

第一次用Rta,想問下我重新整個coil塞過棉係咪要倒左d油先做到?

關氣孔到轉佢一陣再扭底坐出黎搞,我印象中wotofo有幾款rta可以咁搞唔洗倒晒啲油,唔知呢隻得唔得,試下。

d油喺個air flow 度嘔曬出嚟

著火

有無辣親嘴 真心問

我上次吸左一啖覺得好撚熱,跟住一攞開見到著左火,個肺好似燒親

第一次用Rta,想問下我重新整個coil塞過棉係咪要倒左d油先做到?

關氣孔到轉佢一陣再扭底坐出黎搞,我印象中wotofo有幾款rta可以咁搞唔洗倒晒啲油,唔知呢隻得唔得,試下。

咁即係唔得,以後rta入油都係,整好入1/4試下先。
其實你地有無燒絲?
同埋明唔明咩叫燒絲?

正常燒好絲唔會咁易著火,我玩左幾年都未試過正常用會著火,一定做絲過程出問題。

其實係漏哂成倉,定係漏咗3幾滴,因為倒轉漏嘅可能係已經入咗絲台上面嘅油,而唔係儲油倉嘅油。

有丁?
原來有卷ni80被我遺忘左未用過,試下先。

買完玩左一次發覺唔岩玩,有無人有興趣接收? 全部野加埋原價$460左右,現放$350
有意可tg:krisxx

搞咩黎

太多絲,線圈又合唔埋

搞咩黎

太多絲,線圈又合唔埋

你無絲燒拍番埋?
其實你地有無燒絲?
同埋明唔明咩叫燒絲?

正常燒好絲唔會咁易著火,我玩左幾年都未試過正常用會著火,一定做絲過程出問題。

我係試果陣時著

鎖實左 點搞。 用埋洗碗手套都唔得 隻手損哂

搵塊布包住個夾扭唔怕整花,無就買個,做絲用得著

著火

有無辣親嘴 真心問

燒絲果陣著

連洗碗手套都唔得,其實係你唔夠力,定係仲有少少滑,因為如果有殘餘煙油都會“線”手;如果真係唔得,唯有用鉗暴力解決。

有丁?

暫時搵到既都係 3mg 但個口感真心好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞