[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

嚟緊鬼佬會有呢隻油賣,有無巴打試過?買唔買得過?好似有三隻味

食過兩隻
Lucky13
Lucky bastard

13好食啲 好似係奶油咖啡味 幾正

得者唔記得左 無咁好食

油最好自己試 佢啱食唔代表你啱食
百人百口

嚟緊鬼佬會有呢隻油賣,有無巴打試過?買唔買得過?好似有三隻味

食過兩隻
Lucky13
Lucky bastard

13好食啲 好似係奶油咖啡味 幾正

得者唔記得左 無咁好食

油最好自己試 佢啱食唔代表你啱食
百人百口

唔記得講
唔同霧化唔同setting又唔同味
所以最好親身去試
混編測試

混編測試

0.08
混編測試

0.08

危險動作,請勿模仿
混編測試

0.08

危險動作,請勿模仿

唔玩桿低ohm無問題嘅,係嘥電嗻
混編測試

0.08

危險動作,請勿模仿

唔玩桿低ohm無問題嘅,係嘥電嗻

桿我有碌LMC全銀可以用,不過滿電4.2v燒兩野就得番3.8咁玩無意思。
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

舊post提過輕輕一推

試左鐵盒鐵觀音,好正呀!但好似冇咁耐燒,半日就去左大半缸.
小馬再特價的話必掃
小馬再特價的話必掃

鳥龍我覺得最正
不得了,0.12Ω口感濃郁超大煙

小馬再特價的話必掃

鳥龍我覺得最正

我見你之前推介左鐵觀音同四季春 淨係買左呢兩隻
無入到烏龍
小馬再特價的話必掃

鳥龍我覺得最正

無入到烏龍

下次試下,都係鐵盒裝的

結衣巴可唔可以講下個絲set up
另外有隻叫茶韻我覺得都唔錯
文山鐵觀音烏龍

50/50 3mg

岩岩fb 見到
好似幾抵
純分享 非打手

demon killer Alien Clapton +UD a1 24G 并繞
3.0mm 5圈
0.12Ω 150w
小馬再特價的話必掃

鳥龍我覺得最正

無入到烏龍

鐵觀音係咪紫色盒,有無回甘味?
烏龍我有買,茶味好濃,不過少回甘味。

demon killer Alien Clapton +UD a1 24G 并繞
3.0mm 5圈
0.12Ω 150w

如果只用24G既絲 5-6 圈其實做唔做到大約呢個效果?

3.0mm 5圈
0.12Ω 150w

普通絲口感同煙量同花式絲完全係兩回事

3.0mm 5圈
0.12Ω 150w

普通絲口感同煙量同花式絲完全係兩回事

明白
岩岩fb 見到
好似幾抵
純分享 非打手

如果以漠北同極客個價錢相比,或者idvape其他產品嘅markup相比,係好平嘅。如果係你玩嘅第一支桿,都買得過。否則,桿係show-off嘅嘢,就一定買美國貨,例如AV, Tugboat, Rig Mod, TVL, Rogue, Complyfe, Kennedy呢類牌子。
文山鐵觀音烏龍

50/50 3mg

呢支好撚好食
想問食完啲油 想換另一隻油果時 點樣處理個儲油位?
文山鐵觀音烏龍

50/50 3mg

呢支好撚好食

正撚過美極,撈飯一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞