[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
巴打們,有問題問下你哋 ,之前我話我個霧化器有問題,就係歐姆勁唔穩定,我拆咗睇,入咗線圈無事,但一入棉花就狂跳 ,有無巴打識解決
新手留名 有fd介紹halo 煙油

巴打點評論呢隻 我覺得都幾好

味頭幾豐富 之前試過買本地既 就好普通

Halo邊隻味?

Prime13 同 tribeca

我兩隻都有食,開頭戒煙曾經覺得Tribeca係至愛,宜家已經唔太喜歡煙味嘅油,仲鍾意食無丁嘅油。

個兩隻都係無丁咩唔係

邊到可以買到有丁?

同埋係咪犯法
巴打們,有問題問下你哋 ,之前我話我個霧化器有問題,就係歐姆勁唔穩定,我拆咗睇,入咗線圈無事,但一入棉花就狂跳 ,有無巴打識解決

上緊螺絲未
用咩線材

放兩枝0丁油
2枝都仲有一半以上
唔啱口味

左:藍莓椰子 $60
右:藍莓爆珠 $50

https://t.me/Garrix511

巴打放左未?我要右
add 唔到你telegram

1. 燒絲
2. 攞螺絲批刮個圈再燒
3. 燒完再扭實螺絲

我覺得好撚難食

放兩枝0丁油
2枝都仲有一半以上
唔啱口味

巴打放左未?我要右

我覺得好撚難食

屋企人去旅行 好想叫佢地幫手買神風
但唔知門市邊度有

我覺得好撚難食

但唔知門市邊度有

Btw 個helmet tank盡早脫離
有無tg谷?

有無人想要食過一次 0mg
有無tg谷?

好似未有
不如開返個
開telegram group la樓主please

放兩枝0丁油
2枝都仲有一半以上
唔啱口味

巴打放左未?我要右

唔好意思呀 我想問有無入門推薦?

其實你可以睇左第一頁先再問

對唔住 自臎

對唔住 自膠

我覺得好撚難食

但唔知門市邊度有

helmet tank有咩唔好?

買完玩左一次發覺唔岩玩,有無人有興趣接收? 全部野加埋原價$460左右,現放$350
有意可tg:krisxx

輕輕一推
其實拎唔拎得上機 黎緊去台灣想帶埋去

我覺得好撚難食

但唔知門市邊度有

helmet tank有咩唔好?

Lock實左都會漏油 成品黎講個口感麻麻
同埋唔知點解係佢個suggestion range入面燒都好易會燶

拆左電應該得? 出事都係電池姐

航空規定電子煙要手提唔可以寄倉,煙油就最好寄倉費事比人問來問去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞