[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
原來都chur得幾快, 一樽油兩日就差唔多扯晒
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

舊post提過輕輕一推

巴打唔好意思! 星期五電話壞左到依家先記得未入數畀你,依家咩情況? 訂左未?聽日拎得翻電話到時再tg你!

你係N****d 巴打?

訂緊佢話應該聽日出貨 唔洗擔心
之前有位巴打話
marshmallow man
呢隻棉花糖味好好食
但我搵過大c 小馬哥 一品 個啲都搵唔到
有冇巴打可以話我知邊到有得賣
之前有位巴打話
呢隻棉花糖味好好食

我係個位巴打,我係香港買,tb唔覺有
之前有位巴打話
呢隻棉花糖味好好食

淘寶邊度多0mg油賣?
小馬好多都有丁
香港既vk先生又貴
之前有位巴打話
呢隻棉花糖味好好食

淘寶邊度多0mg油賣?
小馬好多都有丁
香港既vk先生又貴

嚟嚟去去都係嗰幾間,冇一間多0mg
我係逐間逐間撳入去每隻煙油睇下有冇丁
之前有位巴打話
呢隻棉花糖味好好食

可唔可以話比我知
香港邊到/邊間 買?
Thank You巴打
之前有位巴打話
呢隻棉花糖味好好食

可唔可以話比我知
香港邊到/邊間 買?
Thank You巴打

Vapor spox
睇Mike vapes 新介紹Adonis Plus Stab Wood 210w 主機
好靚
想問問如果梅林mini同大蛇mini邊個好?
依家用緊法師耗油耗得好快

用緊梅林答你 梅林雙發好撚正

https://www.youtube.com/watch?v=DDaiWN6MivY
Review bro 唔知你睇過未
28號 小馬哥好似特價

https://www.youtube.com/watch?v=DDaiWN6MivY

睇過呀
想買個單發嘅黎用下
但唔知邊個好

睇過呀
想買個單發嘅黎用下
但唔知邊個好

我覺得單發大蛇好過梅林,不過大蛇上絲粒螺絲比較難控制上得好。聽講梅林單發好難搞,而且梅林個絲台入氣孔太大,棉花掂到入氣孔就好容易滲油
睇Mike vapes 新介紹Adonis Plus Stab Wood 210w 主機
好靚

性價比唔得,除非你覺得果舊木值1600蚊
好靚

哇 咁叉貴

想開始DIY生捱
有無需要淘返個Coil Master diy 3代工具包

睇過呀
想買個單發嘅黎用下
但唔知邊個好

我覺得單發大蛇好過梅林,不過大蛇上絲粒螺絲比較難控制上得好。聽講梅林單發好難搞,而且梅林個絲台入氣孔太大,棉花掂到入氣孔就好容易滲油

靠練習補救 Merlin 漏油算問題唔大
好靚

哇 咁叉貴

想開始DIY生捱

無需要 散買啦
好靚

哇 咁叉貴

想開始DIY生捱

無需要,單買平好多
diy 工具介紹
模型剪同平口夾,剪絲調整絲用
剪刀仔剪綿花
陶瓷夾燒絲調整絲用
尖嘴夾整綿花用
繞絲器同繞絲棒
中間個陶瓷夾用黎扭A用
有齊呢套想點玩都得。
diy 工具介紹
模型剪同平口夾,剪絲調整絲用
剪刀仔剪綿花
陶瓷夾燒絲調整絲用
尖嘴夾整綿花用
繞絲器同繞絲棒
中間個陶瓷夾用黎扭A用
有齊呢套想點玩都得。

好靚

哇 咁叉貴

想開始DIY生捱

其實結衣巴講嘅都好齊,我補充嘅係:
- 尖嘴鉗要買最細平頭無齒嘅,細D拗線腳易D,無齒唔會夾花條發熱絲搞到易積炭
- 買個有測電阻同電壓嘅工作台,淘寶20幾至30幾蚊都有,有燒絲功能嘅工作台唔係必要,燒絲揾部mod燒都得
仆街 跌撚爆咗個merlin mini,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞