[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

食左頭幾啖都好好,之後開始有d油吸到落個嘴度 想問下巴打係咩原因同點改善?

食左頭幾啖都好好,之後開始有d油吸到落個嘴度 想問下巴打係咩原因同點改善?

幾w幾Ω ?

因為個入氣位對唔正個發熱線,你食嘅時候要擰正霧化器底部果兩點一齊。
睇到有部雙電機
Joyetech eVic Primo

http://m.vpbus.com/news/43145.html

好似都唔錯咁

大廠機嘅功能都無乜大分別,你覺得靚就得;成品霧化器果度評論都算中肯,頂進氣起碼唔會打直漏油。

因為個入氣位對唔正個發熱線,你食嘅時候要擰正霧化器底部果兩點一齊。

咦!好似對正咗喎,頭先睇唔到。。。我發覺呢個霧化器唔洗開咁大Watt去食,例如同一個settings,在法師開42W,呢個我開31。

咦!好似對正咗喎,頭先睇唔到。。。我發覺呢個霧化器唔洗開咁大Watt去食,例如同一個settings,在法師開42W,呢個我開31。

0.61 ohm 48W

檢查下係米綿太少塞唔住油孔

就咁睇落就太高Watt啦,估你用緊26g 8圈,或者好似我咁減低D Watt試下;其實我都有少少類似現象,唔係D油炸入口,而係D蒸汽好足但又唔係好熱。

第一次用Rta,想問下我重新整個coil塞過棉係咪要倒左d油先做到?

第一次用Rta,想問下我重新整個coil塞過棉係咪要倒左d油先做到?

關氣孔到轉佢一陣再扭底坐出黎搞,我印象中wotofo有幾款rta可以咁搞唔洗倒晒啲油,唔知呢隻得唔得,試下。

關氣孔到轉佢一陣再扭底坐出黎搞,我印象中wotofo有幾款rta可以咁搞唔洗倒晒啲油,唔知呢隻得唔得,試下。

謝謝巴打

等到頸都長

等到頸都長

爆谷
好多煙油都可以用批發價買到 有興趣一齊夾add我telegram : ngohaimkjai

烏龍茶鐵盒個d 168---->98
藍莓爆珠搵到85蚊枝
其他味都應該可以問到
淘寶煙油續問:

遇上唔肯直送液體去香港嘅淘寶賣家,可以用非官方集運公司送抵香港。
非打手,不分先後,如有更多公司推介,請出手。
神州集運
南海集運
DimBuy(???)

我查詢神州集運客服,表明走敏感件,寄嘅係煙油,客服就即刻話要額外20元附加費(無論自取定上門都要)

神州集運自取點總費(假設1kg):
首重$16+附加費$20=$36
同佢講咗係煙油之後,即刻海鮮價升 ,好似好搵笨咁

我未查詢南海集運,有冇巴打好推介? 寄件時應唔應該表明係煙油? 我怕遮遮掩掩,到時萬一扣關,集運公司唔肯認數賠款。

我用南海幾次都未試過比人扣 寄件我寫工具套裝
深圳電子煙展已開放裝上報名,想去請用wechat直接掃qr

http://www.iecie.com

等到頸都長

Flashbang冇個加油瓶?

等到頸都長

外星人大陸廠油

等到頸都長

Flashbang冇個加油瓶?

有吖,其實係買個flash bang grenade 多過枝油

等到頸都長

外星人大陸廠油

以為外國野,巴打講完唔敢用
好多煙油都可以用批發價買到 有興趣一齊夾add我telegram : ngohaimkjai

烏龍茶鐵盒個d 168---->98
藍莓爆珠搵到85蚊枝
其他味都應該可以問到

你小心d公開夾睇住比狗周到

等到頸都長

外星人大陸廠油

以為外國野,巴打講完唔敢用

外星人同大P油都係同廠大陸出,我都中大P伏
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

舊post提過輕輕一推

有吖,其實係買個flash bang grenade 多過枝油[/quote]
其實我都只係想買個加油瓶
完全對支油冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞