[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
原來ni80好好玩
比a1易發更熱低Ω

因為低ohm,你玩桿就梗係會爆好多。如果玩盒用同一個Wattage,其實A1線嘅發熱性能比Ni80好。

我用機械盒,無用桿好耐,麻煩,裝B先會用
成品霧化用法師定toptank mini好
定各位巴打有其他推介
利申:超級懶唔想用rdta rta

法師成品霧化器好似唔多人用
toptank mini好多人話漏到仆街
我第一頁介紹咗D成品霧化器你可以考慮
其實你可以Google下你想買嘅霧化器再加個“leak"字,就知道邊個霧化器最易漏油,唔多漏油係買霧化器最緊要嘅條件。
定各位巴打有其他推介

其實你可以Google下你想買嘅霧化器再加個“leak"字,就知道邊個霧化器最易漏油,唔多漏油係買霧化器最緊要嘅條件。

好呀 唔該曬巴打
我得左啦,多謝巴打們教路
定各位巴打有其他推介

好呀 唔該曬巴打

我用緊成品gemini (跟上個post既巴打用)
有得關上下氣孔 唔易漏
暫時都okay
新手留名
定各位巴打有其他推介

Top tank mini 成品漏到仆街
我都係用佢入面比果個rta 先唔點漏

利申:用緊
定各位巴打有其他推介

好呀 唔該曬巴打

有得關上下氣孔 唔易漏
暫時都okay

Gemini通常都用rta果隻wo
定各位巴打有其他推介

好呀 唔該曬巴打

有得關上下氣孔 唔易漏
暫時都okay

成品應該都有油倉門,關咗就可以唔漏
各位巴打

如果只計大煙,咩「成品芯」最好?
Smok嗰隻?
各位巴打

Smok嗰隻?

smok tfv8 好大煙
各位巴打

Smok嗰隻?

tfv12應該仲大
我本身用緊limitless plus但棉花成日整得唔好嫌麻煩先想用成品
有無巴打試過iqos?
各位巴打

Smok嗰隻?

tfv12應該仲大

Tfv12 應該未有得賣 仲係 preorder
各位巴打

Smok嗰隻?

tfv12應該仲大

Thanks 2位

嚟緊鬼佬會有呢隻油賣,有無巴打試過?買唔買得過?好似有三隻味
我本身用緊limitless plus但棉花成日整得唔好嫌麻煩先想用成品

其實你都可以考慮Vaporesso隻Gemini成品tank,我未用過成品tank,只係用過RTA。Gemini有上下進氣口,有油倉門可以防漏,好多芯可以揀,EUC芯比一般芯平一半,可以用陶瓷芯,又可以用aspire triton 2或者eleaf melo iii嘅芯,如果我會再買成品tank,一定買佢。。。不過RTA口感實在太好,唔會走回頭路啦

嚟緊鬼佬會有呢隻油賣,有無巴打試過?買唔買得過?好似有三隻味

煙油其實可以睇下呢道:
http://www.pinyou8.com/product/

我都有支Lucky 13,買咗試兩啖擺埋咗,個人本身對於呢類味道麻麻地,你要自己去試下先知,畢竟口味比較個人。

兩極,最好試過先買
各位巴打

Smok嗰隻?

留意smok同ijoy
兩間廠都係走大煙路線,鬥出底Ω成品芯

煙油其實可以睇下呢道:
http://www.pinyou8.com/product/

我都有支Lucky 13,買咗試兩啖擺埋咗,個人本身對於呢類味道麻麻地,你要自己去試下先知,畢竟口味比較個人。

兩極,最好試過先買

食過兩隻
Lucky13
Lucky bastard

13好食啲 好似係奶油咖啡味 幾正

得者唔記得左 無咁好食

食過兩隻
Lucky13
Lucky bastard

13好食啲 好似係奶油咖啡味 幾正

得者唔記得左 無咁好食

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞