[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
cheapvaping.deals/gearbest-coupon-sale

Share 返見到既優惠先
正價霧化同Mod / set都做緊85折 入面有code
Smok alien 220w黑色做緊$360 順豐直寄 想入手巴打可以諗諗
利伸:非網賺

買左個rda
唔知等幾耐先到

順豐快既話 一個禮拜啦
佢出貨有啲慢 但算快收貨既

全部野都好平咁
好邪惡

你望到個價同外國比係會有少少心驚膽跳
事實上又真係authentic
cheapvaping.deals/gearbest-coupon-sale

Share 返見到既優惠先
正價霧化同Mod / set都做緊85折 入面有code
Smok alien 220w黑色做緊$360 順豐直寄 想入手巴打可以諗諗
利伸:非網賺

買左個rda
唔知等幾耐先到

順豐快既話 一個禮拜啦
佢出貨有啲慢 但算快收貨既

全部野都好平咁
好邪惡

你望到個價同外國比係會有少少心驚膽跳
事實上又真係authentic

無晒錢啦#
https://www.zamplebox.com/
想介紹下一個呢個網 黎緊會試訂
外國都好多YouTuber 有做開箱
先講運費 用左佢地30 days membership trial 直寄香港 一支油大約5蚊美金 我覺得係合理水平
第二 最有趣既一樣野叫zamplebox 個網會根據你選擇唔同口味既profile幫你match返指定種類既煙油 大約5-8支不等 個收費有興趣可以睇下
咁樣一黎可以試最多既口味 岩玩可以返去再訂 二黎最起碼佢有好多唔同款既口味去俾你揀
我覺得可以一戰

巴打你點俾錢?我之前都試過,但佢淨係收美國本土登記嘅信用卡 巴打你得嘅話教下我
先講運費 用左佢地30 days membership trial 直寄香港 一支油大約5蚊美金 我覺得係合理水平
第二 最有趣既一樣野叫zamplebox 個網會根據你選擇唔同口味既profile幫你match返指定種類既煙油 大約5-8支不等 個收費有興趣可以睇下
咁樣一黎可以試最多既口味 岩玩可以返去再訂 二黎最起碼佢有好多唔同款既口味去俾你揀
我覺得可以一戰

巴打你點俾錢?我之前都試過,但佢淨係收美國本土登記嘅信用卡 巴打你得嘅話教下我

咁佢直寄香港既話 無理由剩係收美國信用卡咁樣玩自己
到時唔得先再email佢 最多咪bankwire俾佢地
我覺得可以一戰

我有AE同paypal 呢個技術問題 我食完一支煙油會試試 下個post答覆
有無巴打用緊DAGGER 80W呢部主機有無咩評價?事關下個月想換機小弟我而家用緊EVO75 + VENGEANCE有無其他更加好既推介但係價錢差唔多?
新手留名 煙油你地多數邊到買

同問
有無巴打用緊DAGGER 80W呢部主機有無咩評價?事關下個月想換機小弟我而家用緊EVO75 + VENGEANCE有無其他更加好既推介但係價錢差唔多?

加兩舊水換200w嗰隻啦 性能上無憂,樣就見仁見智
我覺得可以一戰

我有AE同paypal 呢個技術問題 我食完一支煙油會試試 下個post答覆

巴打如果成功幫我'代付', 我過返錢俾你
淘寶買左5日仲未到

買部ALIEN 220啦,唔玩過200嘅機你唔會心息

https://kknews.cc/zh-hk/digital/ng6qb2.html
台仔推入門一定推呢部
溫控同bypass都好簡單易用
雖然真係冇乜幾可會上過百
但係都係個句你唔買部200w會唔心息
淘寶買左5日仲未到

我北京去東莞都要3日左右 正常既
下次搵返啲近深圳少少既倉啦

Agger 雖然好少機會上高watt數

當買定架姐
遲早用得著嘅人

其實160 200w 機新手冇咩,買返黎未試過開大過60w

剛剛道左個fd 落坑,買左部smok al85, 好正又幾部,套裝價真係底玩

剛剛道左個fd 落坑,買左部smok al85, 好正又幾部,套裝價真係底玩

咩價位喺邊買架

當買定架姐
遲早用得著嘅人

ALIEN 220W嘅最大壞處係sleep mode換頭唔識轉ohm,頭先又賴嘢食到有燶味

其實兩電機可以考慮vtc dual,可以出到150,試過150都應該感受到200無乜用,另外vtc dual可以單電或者雙電咁用,單電去到75出街用都方便,最緊要係sleep mode換頭識轉啱ohm
岩岩入坑 想試唔同款煙油, 有沒巴絲食落唔岩既油想賣 tg 我 Vine_night
有無巴打玩開溫控?睇啱款溫控盒好靚
有無巴打玩開溫控?睇啱款溫控盒好靚

好多新手機都有溫控架啦

我都係TAROT PRO
純粹貪佢靚仔

al85讀到買 鬼佬無
淘寶買左5日仲未到

我北京去東莞都要3日左右 正常既
下次搵返啲近深圳少少既倉啦

係絲語買 好似係深圳
上星期5到左香港仲未派

個油門鎖得好實
巴打們點樣開返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞