[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

同一間買埋 個rdta RII
應該買多個側進氣滴油就完成了
之後就淨係買油
希望係咁

幾靚仔

幾型

今日去完,沙漠色已經無曬...空手而回
有冇手足食過呢隻油?好撚正

食緊

食緊

隻蘋果味正到真係好似食緊蘋果

食緊

成兩舊水
Btw淘寶買精工會唔會俾你哋屌

買咗枝hitman,真係貪好睇 ,點知出力好似渣過我本身部cks

買咗枝hitman,真係貪好睇 ,點知出力好似渣過我本身部cks

影黎睇下

食緊

香港邊度有

食緊

成兩舊水

Where?

見寫住ice 有薄荷?
涼定少少涼?

食緊

成兩舊水

Where?

見寫住ice 有薄荷?
涼定少少涼?

得少少涼

食緊

香港邊度有

觀塘間Vapor spot

食緊

成兩舊水

$200 60ml,抵啦
剛剛去咗鬼佬度買油,其實唔算太貴,美國60ml都要25美金,佢賣200港幣,不過就無乜油揀
新手一問 我想問w數越大d煙係咪越大?同樣電同埋油去得越快?

食緊

成兩舊水

Vg pg比例係點?
新手一問 我想問w數越大d煙係咪越大?同樣電同埋油去得越快?

係,不過首先你要有相應發熱面積,否則就好易燒棉

利申用緊ASPIRE EVO75
有咩 單coil RDTA好推介

大蛇新出果個
rdta好多都有單發配件
建議買雙發rdta

一般RDTA幾錢到?
另外隻Ijoy limitless rdta 掂唔掂

利申用緊ASPIRE EVO75

上佢公司網頁查下
同埋我想問咁多位巴打10ml油你地玩都幾耐?油去得太快會唔會關個霧化器事?事關我琴日先入手電子煙就快比我玩完20ml油

食緊

成兩舊水

Vg pg比例係點?

包裝冇寫,但我估都係80/20左右
同埋我想問咁多位巴打10ml油你地玩都幾耐?油去得太快會唔會關個霧化器事?事關我琴日先入手電子煙就快比我玩完20ml油

你咩裝備玩 一日食左20ml

2日左右啦 而家得返5ml左右 用緊ASPIRE EVO75 大多時間都係用緊50w推

2日左右啦 而家得返5ml左右 用緊ASPIRE EVO75 大多時間都係用緊50w推

睇來巴打你煙癮幾大 50w係去得快啲,如果全日係咁扯應該都好快扯晒啲油

睇來巴打你煙癮幾大 50w係去得快啲,如果全日係咁扯應該都好快扯晒啲油

我就係扯極都無咩feel 諗緊買唔買丁油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞