[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike
我知咁問實比人屌
但想問 新手想玩下
要幾錢 香港可以係邊度入手

Google “vape hk",有一間係無中文字嘅,FB有佢個地址在西灣,要幾錢你自己睇啦
丁油入境犯法架on9仔

我認真全部玩0丁的
尼古丁會上癮,不了

上癮係自己心態姐
琴晚上深圳收貨, 6支6g丁油.
香港唔比賣姐, 冇話自用唔得掛....

集運公司淨係同你運嘢,點解扣關要認數賠錢?
如果你運無丁油,根本唔犯法,集運公司收附加費係乘機搶錢嗻。
如果你運有丁油,無論你報關係咩貨品都好,比海關查到都會扣貨啦。
所以關鍵就係“報關”呢兩個字,明白嗎?

液體/易燃品應該算係禁運品,煙油中晒以上兩樣
咁係咪粒聲唔出,唔駛表明物品類型,直接落單集運?
比客服問起的話點算 講大話?

淘寶咁多叫“油”嘅產品賣,你話佢地係點運比個客呢?
咁係咪粒聲唔出,唔駛表明物品類型,直接落單集運?<<< 你都問得幾可愛,做你條女真係唔驚你去偷食

香港無牌管有尼古丁都係犯法

新post留名
一講到丁就係原罪係雞係公廁,好彩我呢邊無你地咁嚴,直寄上門or搵代收都無問題
有興趣去深圳個展請email聯繫王小姐

集運公司淨係同你運嘢,點解扣關要認數賠錢?
如果你運無丁油,根本唔犯法,集運公司收附加費係乘機搶錢嗻。
如果你運有丁油,無論你報關係咩貨品都好,比海關查到都會扣貨啦。
所以關鍵就係“報關”呢兩個字,明白嗎?

液體/易燃品應該算係禁運品,煙油中晒以上兩樣
咁係咪粒聲唔出,唔駛表明物品類型,直接落單集運?
比客服問起的話點算 講大話?

淘寶咁多叫“油”嘅產品賣,你話佢地係點運比個客呢?
咁係咪粒聲唔出,唔駛表明物品類型,直接落單集運?<<< 你都問得幾可愛,做你條女真係唔驚你去偷食

仆街,你講一講我即刻上正苦網睇一睇, 唔好話帶返黎,有丁連食唔比....
考京京
集運啲野 自己揣摩下啦
唔好咁明目張膽講落去 始終多人mon post
畫公仔畫出腸 大家唔開心
下次要加埋條例,嚴禁傾集運傾到咁detail

新post留名

支飛行員堅定流既
下次要加埋條例,嚴禁傾集運傾到咁detail

Agger ,反正呢D都同電子煙無乜關係,以後邊個傾親就
不如宜家開始禁講點運啦
有人提就一律不回
淘寶煙油續問:

遇上唔肯直送液體去香港嘅淘寶賣家,可以用非官方集運公司送抵香港。
非打手,不分先後,如有更多公司推介,請出手。
神州集運
南海集運
DimBuy(???)

我查詢神州集運客服,表明走敏感件,寄嘅係煙油,客服就即刻話要額外20元附加費(無論自取定上門都要)

神州集運自取點總費(假設1kg):
首重$16+附加費$20=$36
同佢講咗係煙油之後,即刻海鮮價升 ,好似好搵笨咁

我未查詢南海集運,有冇巴打好推介? 寄件時應唔應該表明係煙油? 我怕遮遮掩掩,到時萬一扣關,集運公司唔肯認數賠款。

所以我填左花生油
冇收到$20

我上次係深圳拎完過關返香港手持3支試用裝比海關周到

新post留名

支飛行員堅定流既

有D身痕想買支18350桿玩下,不過就唔知有咩電可以出15A,15A都夠我玩

新post留名

支飛行員堅定流既

有D身痕想買支18350桿玩下,不過就唔知有咩電可以出15A,15A都夠我玩

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(现货1:1 king v2 mod 国王狮子2代 白磨砂 电子烟机械杆 喵家正),快来和我一起瓜分红包】¥tWfEjNz29G¥http://c.b1yt.com/h.dNqcOZ?cv=tWfEjNz29G&sm=1a5488
我買咗呢枝幾好,兩用電

唔可以直接入去

唔可以直接入去

同問

新post留名

支飛行員堅定流既

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(现货1:1 king v2 mod 国王狮子2代 白磨砂 电子烟机械杆 喵家正),快来和我一起瓜分红包】¥tWfEjNz29G¥http://c.b1yt.com/h.dNqcOZ?cv=tWfEjNz29G&sm=1a5488
我買咗呢枝幾好,兩用電

好抵,已在購物車,Thanks

新post留名

支飛行員堅定流既

精工

新post留名

支飛行員堅定流既

我買咗呢枝幾好,兩用電

我都買咗$11.11勁抵屌

新post留名

支飛行員堅定流既

我買咗呢枝幾好,兩用電

我都買咗$11.11勁抵屌

新手唔敢用桿

新post留名

支飛行員堅定流既

我買咗呢枝幾好,兩用電

唔好買,碌桿咩材料無講,電極黃銅鍍紅銅無撚用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞