[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

等到頸都長

外星人大陸廠油

以為外國野,巴打講完唔敢用

外星人同大P油都係同廠大陸出,我都中大P伏

大P油見d人講幾正
但係外星人果隻

等到頸都長

外星人大陸廠油

果個係Avocado 24??

等到頸都長

外星人大陸廠油

大P油見d人講幾正
但係外星人果隻

請問大P油係指咩牌子?
淘左IQOS 等佢寄黎
之前搵過唔知深圳乜尻生物科技出產

等到頸都長

外星人大陸廠油

果個係Avocado 24??

精工24,好平

等到頸都長

外星人大陸廠油

大P油見d人講幾正
但係外星人果隻

請問大P油係指咩牌子?

大家都係大陸油,外星個枝衰咩?
睇左4個post終於入左手
已經使用前滴左3-4滴入個coil
再入油等10分鐘

第一啖即咳
之後開始慣 都係食低少少watt數易適應d

但個味就有d怪 可能係支油既問題
買左支日本redbull油 聞就好香好似樣
食落就怪怪地 又唔係燒焦既味

遲d買返d 正常d既油再試下
再入油等10分鐘

第一啖即咳

用緊咩霧化器?
再入油等10分鐘

第一啖即咳

用緊咩霧化器?

gemini
水果味最穩陣,奶味兩極,煙草味較嗆喉

等到頸都長

爆谷

求mylk評價
上個post有巴打問邊個utube channel多update
睇過Mike Vapes先知原來vaping日日都有新野出
我睇完佢買左Ammit同OBS engine, 真係冇介紹錯

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

納米有冇試過mylk隻蜜瓜奶?

同埋上小馬,品油,大C全部有丁
想冇丁

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

草莓味食落草莓味被牛奶蓋過,唔太濃烈草莓味,似m記草莓奶昔
牛奶味食落好香,唔錯
mylk有焦糖奶油冇買到
Btw 紫鴨,沙冰同爆谷好撚正
兩枝冇丁一品買

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

我想試MYLK焦糖果隻 不過都係有丁

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

牛奶味食落好香,唔錯
兩枝冇丁一品買

個人認為 原味奶>香蕉奶>草苺奶
再入油等10分鐘

第一啖即咳

我覺得Redbull 好難食

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

冇 我淨食純奶同士多啤莉

等到頸都長

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

牛奶味食落好香,唔錯
兩枝冇丁一品買

香蕉奶如何 淨食過1,3

爆谷

求mylk評價

唔洗等 兩支都正

想冇丁

牛奶味食落好香,唔錯
兩枝冇丁一品買

香蕉奶如何 淨食過1,3

香蕉奶隻味好接近原味奶 但會滲少少香蕉味 都好正
上個post有巴打問邊個utube channel多update
睇過Mike Vapes先知原來vaping日日都有新野出
我睇完佢買左Ammit同OBS engine, 真係冇介紹錯

再入油等10分鐘

第一啖即咳

我覺得Redbull 好難食

唉 我依家都覺
陣味真係好怪
本身鍾意飲就買黎試下 點知中左伏
好多煙油都可以用批發價買到 有興趣一齊夾add我telegram : ngohaimkjai

烏龍茶鐵盒個d 168---->98
藍莓爆珠搵到85蚊枝
其他味都應該可以問到

茶味有興趣 bTw 要幾多支先有批發價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞