[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

我覺得好撚難食

屋企人去旅行 好想叫佢地幫手買神風
但唔知門市邊度有

Btw 個helmet tank盡早脫離

helmet tank有咩唔好?

Lock實左都會漏油 成品黎講個口感麻麻
同埋唔知點解係佢個suggestion range入面燒都好易會燶

咁差?好彩無買,原本之前睇過呢套,最後買咗SMOK嘅小飛魚霧化器套裝好好用。小飛魚係我用過最好嘅成品,不過淘寶揾唔到我費事提。
有無人開tg谷 無人開既話我開 留低ID我加你地入

做咩一定要tg? 係度討論唔得架咩?
but有開tg谷

but有開tg谷

自己去搵番舊post個入group方法

唔prefer又開個新tg

而家已經有三個tg gp, 煩到嘔

but有開tg谷

自己去搵番舊post個入group方法

唔prefer又開個新tg

而家已經有三個tg gp, 煩到嘔

加我得唔得 ngohaimkjai
Halo Tribeca 翠貝卡 6g 剛剛開, 試過唔arm口味有冇人想想接?
試左幾滴唔鐘意.
$40

Tg: @Koolio1125
其實拎唔拎得上機 黎緊去台灣想帶埋去

油唔該寄倉,mod可以跟身

航空規定電子煙要手提唔可以寄倉,煙油就最好寄倉費事比人問來問去。

業巴 知唔知美國返黎啲煙油有無易燃個標籤?
有間美集話無易燃標籤 可以運返黎

我覺得好撚難食

屋企人去旅行 好想叫佢地幫手買神風
但唔知門市邊度有

Btw 個helmet tank盡早脫離

helmet tank有咩唔好?

Lock實左都會漏油 成品黎講個口感麻麻
同埋唔知點解係佢個suggestion range入面燒都好易會燶

咁差?好彩無買,原本之前睇過呢套,最後買咗SMOK嘅小飛魚霧化器套裝好好用。小飛魚係我用過最好嘅成品,不過淘寶揾唔到我費事提。

差架 食兩日 都係用40-45 W 燒 禁耐少少都已經出燶味
LM

想口感好D有冇話咩油好?

航空規定電子煙要手提唔可以寄倉,煙油就最好寄倉費事比人問來問去。

無架,我試過兩次都成功,申報果度我填菜油或者醋

我買咗幾支都無,其實如果美國集運,個樽都包住哂,邊睇到支油有無標誌。

無架,我試過兩次都成功,申報果度我填菜油或者醋

正 咁我即試
LM

想口感好D有冇話咩油好?

煙油好個人喎,你可以去呢個網站睇下
http://www.pinyou8.com/product/o5/
新手留名 岩岩入手左支 aspire EVO75 多多指教
訂左部limitless 200w box mod
個款又幾靚仔
用緊單電機每日都要叉電
個款又幾靚仔
用緊單電機每日都要叉電

Co arms? 見到啲迷彩j左
新手留名 岩岩入手左支 aspire EVO75 多多指教

同款
睇咁耐post好似冇咩人講日本油?
個個都美,馬油

試過神風嘅西瓜同波子汽水
西瓜幾好,食耐啲有怪味

波子汽水唔得
睇咁耐post好似冇咩人講日本油?
個個都美,馬油

試過神風嘅西瓜同波子汽水
西瓜幾好,食耐啲有怪味

波子汽水唔得

神風redbull
依家等緊支ice coffee 希望好d
個款又幾靚仔
用緊單電機每日都要叉電

係 有迷彩個款
但我揀左唔係迷彩個隻全黑?
一直十五十六緊邊款好
個款又幾靚仔
用緊單電機每日都要叉電

係 有迷彩個款
一直十五十六緊邊款好

沙色同海軍藍都靚到爆
未睇review 唔敢出手
個款又幾靚仔
用緊單電機每日都要叉電

係 有迷彩個款
一直十五十六緊邊款好

沙色同海軍藍都靚到爆
未睇review 唔敢出手

我見GrimmGreen 有係咁意講左
先知個幾粒係fake 制
金色個粒禁唔到
我見ind 560 hkd 就屌左先
我覺得點都好過我部75w入門機
LMC唔差,手頭上都有部
iJoy LMC就算撚掃
我想問我而家買開一支油$40 算唔算貴?
因為我今日第一日買就就快比我玩哂 諗緊淘唔淘 有無巴打淘過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞