[VAPE] Vaping-電子煙友埋嚟傾啦-4

994 回覆
29 Like 40 Dislike

個油門鎖得好實
巴打們點樣開返

搵條毛巾夾實擰會好啲
再唔係雖有用鉗硬爆

個油門鎖得好實
巴打們點樣開返

用洗碗膠手套包住扭
有無巴打做緊呢支無政府桿
[img]https://na.cx/i/QS9b8EJ.jpg[/img]
[quote]有無巴打做緊呢支無政府桿

買油買到窮

買油買到窮

鬼屋+外星人

想問下用original smok v8 baby Eva for smok tfv8 baby tank出呢個數值正唔正常?
tb幾間大鋪都無晒0mg MYLK原味嘅

想問下用original smok v8 baby Eva for smok tfv8 baby tank出呢個數值正唔正常?

粒coil應該有mark 數值同埋建議wattage 你望下粒coil側邊有無啲數字

粒coil應該有mark 數值同埋建議wattage 你望下粒coil側邊有無啲數字

RBA tank黎
佢原裝既繞絲,好似無得睇

RBA tank黎

原裝好似嘅係花絲,花絲雙發去到咁高ohm都幾奇怪,不過我覺得用40幾千推應該都可以,用30幾推花絲好似比較勉強。

巴打介紹嘅鸚鵡螺到左
新手留名
有無人可以分享下點tricks
大家淘完用咩寄落黎
Ems黎到香港5日仲未到

業餘巴介紹AL85已入手
夠細部方便出街
香港成品霧化芯幾錢到

夠細部方便出街

牛油果係22定24mm? 正品? 邊度買?

夠細部方便出街

牛油果係22定24mm? 正品? 邊度買?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【超精工GEEK VAPE 牛油果滴油储油两用雾化器 Avocado RTA媲美海啸】¥Vvram0Tuk5¥http://c.b1wt.com/h.3OLIbZ?cv=Vvram0Tuk5&sm=d0719e
夠曬平
香港成品霧化芯幾錢到

之前睇過 平均$30

RBA tank黎

原裝好似嘅係花絲,花絲雙發去到咁高ohm都幾奇怪,不過我覺得用40幾千推應該都可以,用30幾推花絲好似比較勉強。

但點先可以整低啲ohm
想問下點解有時d油會變黃 但無乜燶味

RBA tank黎

但點先可以整低啲ohm

點解想整低ohm?

夠細部方便出街

用AL85,每次換霧化器,裝另一個霧化器之前記得禁一下食煙個掣
巴打 點解我用Triton 2食嘅時候無乜煙既感覺同埋係咁吸到油
用緊1.8ohm嗰隻芯
巴打 點解我用Triton 2食嘅時候無乜煙既感覺同埋係咁吸到油
用緊1.8ohm嗰隻芯

同埋應該要用幾多Watt? 我而家係11.3W
每次吸都吸晒啲油入嘴好難頂
係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞