[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#27

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

n卡可以用埋freesync
a卡就淨係可以用freesync
X-rite準,Spyder平。
睇啱左隻msi,行勻旺角同深水埗都冇
係咪得返淘寶呢條路
好撚驚中伏or冇保養,話晒都幾k
求推介CP值高嘅34” 1080P 打機moon
Newegg
巴打睇中邊一部
我用緊Mac機egpu
Thx
mag271cr(FHD) or mag271cqr(2k)
有諗過mpg,但個5條燈作用唔大
呢個價位點睇 gigabyte ad27qd?
想知mac機玩到咩fps game
Boot camp win10玩
我有個list入晒我d選擇,ad27qd係其中一個
不過一來太貴,price check最平都4k7
二來平面,本身用緊24“,既然轉27“,倒不如要曲面睇得舒服d

咁你求奇買個mon算喇
反正你用得mac機打機對遊戲體驗都唔會有要求得去邊
我都係因為平面呢個問題諗左諗
再對上一次係用20“,初初轉24“覺得睇唔晒,頭都要轉少少
所以而家轉27“仲大左,無謂睇得更加辛苦
去過網吧試過,27“曲面真係perfect池
巴打27曲mon有乜好介紹,用慣ips怕轉VA唔習慣
唔敢話介紹,我都未用過曲mon
用緊TN,但係少玩fps,睇片多,所以換件雜食d,幾期待換VA
MSI就fit晒我要求,VA,27“曲,G-SYNC Compatible, 144Hz, FHD/2K版本
自已對asus有信仰,得XG27VQ同PG27VQ揀

之後就飛利浦,AOC個d
問左咁耐,有冇巴打淘過mon,
有冇伏?
係香港有冇保養?
用緊 冇伏 但預冇保養
巴打點睇LG 32UD60
你之前淘個部係咩牌子, 咩價位?
ViewSonic VX2780-4K
好似2千頭人仔
你係集運定直寄?
如果用集運有冇問題?
之前¥612淘咗個Spyder5返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞