[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#27

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
ad27qd 買左幾錢??
4700,無咩點平過
係啊 ad27qd 4700蚊 度度都差唔多
新出冇耐 邊會平 又冇乜人買
淘寶有隻phili 245e1 1000人仔24寸 2k ips 75hz 250cd 用黎文書夠唔夠
想請教下各位意見
本身想買optic g27c2, 但有人話佢係大陸貼牌垃圾moon, 加上最近都想玩下2k, 諗諗下想整隻 mpg27cq,見好多人話mag271cqr係佢既2代
請問咁多位巴打點睇MAG271CQR呢隻moon ?
依家先買benq ew277hdr會唔會太遲?
聽講rx5700xt 公版可以煎煮隻蛋
真定假
21:9 有冇將畫面割開一半,當獨立dual mon咁用?
唔會啊 我覺得幾好
玩ps4開hdr一流
睇完都幾有興趣
巴打感覺點?
我一般都係打r6
我就之前未用過60hz以上既mon 係最近先砌機 有玩開fps game既巴打 一用就知 好順 同埋係你好快咁甩個滑鼠果陣周圍啲野唔會模糊左 我暫時都覺得幾好 啲功能都滿足到我 黎緊會再買多隻ad27qd玩下
有無襯到lg34uc89g嘅24或27吋嘅mon
支援PBP就得
差唔多
自己睇完覺得放喺隔離順眼咪得
邊到買
用緊LG
得 但係冇得較大細 一定要界一半
有冇人知正都擺出黎玩GTA 個21:9 幾多吋mon??
求評 27" 144hz va/ips pc同ps4共用同一隻mon 主要玩下lol同ps4
上網搵左幾款差唔多既mon
aoc c27g1, acer vg271, samsung c27fg73
budget 大約得3000$
邊款會好d?
細鋪都有貨 我係中田買 我買果陣係第一隻 應該仲有2隻現貨係度 但全部鋪都冇拎 display 出黎
GIGABYTE 信仰
我尋日問中田都冇demo
反而旺電se有demo
ad27qd 2080TI 可以用到盡 好似係

申利 冇錢買2080TI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞