『薪火Post』BNO續期資訊(38) 欲免向隅 續領從速

1001 回覆
44 Like 1 Dislike
【聯署】
反對《逃犯條例》修訂,向美國白宮遞交聯署,如人數達10萬,白宮就必須回應。

https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom

請聯署及廣傳

一齊推到白宮回應啦

想幫位朋友問 佢本BNO 04年到咗期 咁佢上網搞 無彈佢去落FIRST UK

但係張相8 9歲樣 試唔試揀認得出 照寄過去好佢應該搵唔到副簽
online搵人問or send mail都得
舊system 要問先得
我都係舊SYSTEM, 依加無得自己CLICK 入去睇覺得好唔方便
咁我過多2個星期冇反應先再問
『薪火Post』BNO續期資訊(38) 欲免向隅 續領從速
https://lih.kg/MHOQkV
冇得睇佢status
我見之前D人又有sms, 又有email
要你交署簽就最好交,我情況冇交之後一樣要補副簽資料先比我過關
舊system 同路人

No news is good news
而家D扒餐塊扒又細又紙咁薄
過左期十幾年喎

我覺得係你個FD揀錯左某D野先無彈佢去落first application
比咗佢自己睇希望佢申請到 要副簽都唔知可以搵邊個
我就彈左去first成人
6-3-1996 蘋果日報

現今時今日, 大既有380萬人擁有bno身份, 包括bno護照到期, 但未有續期

早兩日apply果陣填錯左passport issuing authority 之後無左declaration form 之後sd左quert問hmpo 到而家都無點音
唔洗怕交左申請費有90日時間玩
依家得番得返十幾萬
都係,等多陣
我見副簽次選 我有BNO 但唔是專業人士
試唔試下幫佢副簽好
冇人會答你一定得,但有人成功
基本上都係聽過有學生或者醫生幫手副簽會reject
你唔係呢兩個"生"嘅話可以試吓
冇父母出世紙你點解釋
仲有HKSAR PASSPORT HOLDER
OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞