[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
俾六十萬睇你底牌
其他crew唔問住
兩個導演各自收幾錢?
見到廣告都即飛啦
代樓主答,因為無media夠蘋果咁多影響力。就算有都唔會post樓主條片。
我又唔係嚮套片度出鏡, 又關我嘅影響力咩事呢?
係? 你會想點拍?
你咩料先?人地個班底有十年班底係到,你呢?
樓主呢個計劃唔錯啊

今次遊行"成績"唔錯啊
https://lih.kg/1131136
唔係話得蘋果肯登就要曬啲錢擺落蘋果
未追曬post睇樓主有無俾budget breakdown
等我睇睇樓主預幾多錢俾蘋果

btw 更何況蘋果要做會員
樓主算吧啦
連登一講到錢呢樣果樣啦
keyboardfighter

你睇班本土最叻就係出聲明整圖就知啦
嘩依啲數唔係咁方便公開喎. 五位數字啦.
其實拍類似YouTube vox channel嘅新聞片就得
位唔係咁上架兩位導演
蘋果係大事大非前,有機會極平賣廣告位,之前有試過
六月中你就知架喇.
其實我好支持你哋
不過呢幾年騙案真係太多太多
唔好怪啲人負評
可以試下將成個計劃嘅詳細內容打出來

最緊要有圖有證據
你而家要令個畀人呃慣嘅人信你
一,要show到你地真係籌備緊一啲嘢
二,搵一啲又信譽嘅人幫你哋宣傳
三,搞啲page出下真人樣

拍過十年嘅攝影師其實已經好唔錯,
要運用呢類人去宣傳
加油,難得有心人
嗯, 其實我係借朋友個account嚟出post嘅…
60萬 6月十幾出到
連工包料1個月d
我只係覺得
要留意既就已經留意緊單野
到而家都唔留意既人,就算tvb肯幫你播佢地都會轉台
不如好似動腦q咁,低成本拍條片,再送錢出去
肯定多人留意過你就咁放上蘋果
講緊十年製作費都係50萬

你求其鳩up幾句就想有60萬?憑咩

就咁睇完第一個post我仲覺得衰過中學雞做dse project

你拍呢段片
團隊預期可以達到咩效果
各項細項支出
預期回報
5分鐘嘅Trailer

剩係講咩6月中,咁大家咪一齊陪你等到六月中睇下你做緊啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞