[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
on9咁樣cap水
放咗proposal同budget plan上嚟再講啦,覆咁多引戰comment做乜
你同你朋友係咩人?點解要信你地?
乜detail都唔講, 就想人靠個信字比錢你?
你收完錢拍藍絲片都得啦
Sorry,我對你借依個account好有保留!
樓主根本就係Cap 水
成片文字靜係講拍片
你有無將個重心擺番係逃犯條例度啊?
憑咩你講呢兩句就要俾錢你去拍啊?
你拍出黎一定好?你有好高知名度同影響力力啊
成片cap水文擺晒係咩燈光/化妝/道具度
我都唔明以上既野明政治分析有咩重要
同街邊果啲r善款做行政費有咩分別啊?
屌你老母!六月中出街 難聽啲講句你乜都唔識
當中有咩阻滯就停左係度 分分鐘連條例過左你都未出到街

真心好撚嬲 你憑啲咩借呢啲對香港有重大影響既事黎cap水啊?你無唔無恥啲啊?

有心既大可以係YouTube 度擺文字片,而家呢個年代大擺免費又直接既渠道去接觸觀眾甚至俾到外國人睇 我唔明有咩理由去俾呢筆錢囉

之前都有巴打做議會整合,亦都簡單易明,唔見得你呢個空頭講法有幾大影響。
不如你問財仔借撚完 拍撚埋先來呢度籌
點解你會認為咁撚多錢喺連登會攞到?
唔知你係唔係呃鳩人
喺連登係唔會籌到咁撚大筆錢 你點解釋說服人哋都冇用 因為連登就係一個唔可信嘅平台 慳番啲口水喇
以香港youtuber黎計
比盡你熊仔頭540k訂閱
平均每條片都20k views
人地點拍都唔洗60萬埋單呀

要洗咁多錢起碼解釋多d
幾皮野用落服裝到?
老臨行過都要買套衫比佢?
定係主角要成身gucci lv去講貧富懸殊?
你講幾萬蚊都可能有人夾俾你但係成六十萬真係睬你都傻 又唔係夾錢研發乜嘢產品 呢啲類型嘅野 我諗遲下都有人拍短片或者用動畫形式整段片出嚟放上YouTube講啦
我就睇下一個月後有咩成品 你到時唔好潛左水就得
https://youtu.be/2qJeYKjGhsE

整條片逐點段反駁仲慳水慳力啦
公關唔掂真係食得屎
On9
有興趣嚟幫手拍
樓主呢種人靜係想諗住一步登天
往往靜係識得諗用最短嘅時間做最好嘅回報。
自己乜都未撚做過,片都未撚拍就走黎呢度行乞仲要好理所當然咁真係睇唔撚過眼。

屌你老母正撚一垃圾!
祝你一世無運行!
好似真係幾勁
你真心覺得呢條power point有人睇lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞