[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
copy 完之後你覺得會似你呢隻小學雞咁俾人恥笑咩
成年人既野你唔識架啦 考好 dse啦
你現實係咪身高160講野陰聲細氣唔敢出聲既小毒撚

睇你網上講野都無point 就知你可能有智力問題
打撚完野好似無打過咁
呢個係問題?
真係小學生
問題同描述都分唔知清

快d 回應啦 又可以撚狗 好想睇你繼續出醜

唔話我係打手啦?傻鳩?
每句回覆都蘊含陰濕嘅臭味
600k, 一份proposal都無淨係講廢話
最好笑係覺得自己覆得好好好有禮貌
又咩人地ac又乜又柒左閃右避
屌 每個你回既 post 都可以笑鳩你真係好爽
點解可以有人咁下賤特登送上門俾人恥笑
一諗到串到你無聲出 嬲爆爆 但係受限於智力連完整句子都打唔出黎 就令我會心微笑
真係會紅既片放youtube都好易過百萬views
到時蘋果搶住買你條片添啦
拍得微電影 觀眾要睇得明點都有啲學識 有學識而又唔親中就多數反修例
拍啲簡單tvb式介紹比親中個班睇下算啦
你講完咁多野都好難知道你係唔會走數
而且成個計劃都只係一啲簡介
建議可以講少少共產,爭取再老一代晚支持

香港再老一代(6、70歲)個間,有好大部分,都係因為比大陸共產黨逼害而走難來香港,如果條片講得出條例,同以前共產黨點逼害有相似既地方,相信可以令多一班人加入抗議既行列

少少淺見
我無講過一個帖可以拎晒成個討論區點擊率
我問你蘋果個點擊率係點計
你唔好左閃右避
你除咗識引開話題之外係咪唔識答人呀
邊到睇蘋果晚晚蘋果凌晨三、四點已經有三百萬次點擊率。
利申:想學
佢唔會答,佢意圖好明顯喇
我恥笑緊你喎 你咁撚明顯都睇唔得出?
打手呢?第一個帖你都未撚應我阿傻西
有咩資格問人問題?啞撚左?
咁請你提供一下你一個帖既點擊率
如何大過蘋果頭版實際點擊率既數據?
地下大堂有部大電視顯示,每分每秒都會更新,明既就明唔明既唔需要理
傻西我從來都無咁講過
一個人玩BG玩得多係會有精神問題
咁可唔可以解釋下點解上面個「問題」係邊
你考 dse 未?定係小學學識上網 好興奮令你講野咁混亂?
如果唔係大過 咪姐係蘋果令到更多用戶睇到囉
傻鳩
弱智真係弱智
你又提供一下你個帖既點擊率
好心你要串人都有point 少少
成隻弱智小學狗咁 你串完我都覺得你好柒阿
係咪好嬲豬又咬我唔入阿港鐵
我個咩帖姐
弱智仔真係弱智仔
個帖我開架?
就算大過咁又點呀(雖則冇實則數據都係尻up) 另外一個唔洗錢一個要錢 ,更何況條片咁高質唔需要比錢,蘋果都會自己放上新聞
無 我單純覺得果位小學生講野好逗趣 講到人人上討論區咁
對於樓主做法我唔支持唔反對
樓主做唔做 點做 我完全無意見
點擊率高個點擊率點計你又知
個點擊率係咪一開始由零開始先
我睇一次條片係當一次還是十次,定係計一百次先

你唔識字,定係眼有問題呀
放大俾你睇喇,不過你都係唔識答
同中國有生意來往果班中產知得清楚過你啊
知道你哋有心,但筆錢用喺第二到宣傳,例如落下廣告,作用仲大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞