[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
得罪講句,你6月先出到街,隨時條例已經過左
想支持你地
唔明點解大家屌哂老母
係呀六十萬係好撚貴呀,我就做唔出啦,但係我欣賞你地呀
大家係度打字有撚用咩,而家人地就真係take action啦。
人地想眾籌,但無論籌唔籌到佢地都會做哩件事,唔鍾意既人你地 咪上一頁囉,唔好打擊人地團火得唔得,哩個時候我地係槍頭對外。
你可以唔同意個方法,但唔好淋人地冷水
On99 要呃錢去第二到啦

邊個講俾錢就得啦

其實youtube discovery ad真係唔錯
而且好啱你地用
因為YouTube可以用keyword嚟target。你如果要target啲唔理時事嘅人,可以用bid一大堆娛樂/ 電視劇電影相關嘅keyword,咁樣人地一search嗰啲字就會見到你地條片啦
係連登開po係cap就直接上外國網
不了 怕你走數
樓主解釋唔到就足以構成詐騙
人地屍殺片場都只係20萬
咁都畀你籌到一皮
香港豬閪真係多
6月咁快出到街 就知鳩拍啦 屌

利申:做拍攝行業
錢真係易搵
你唔好一味講話60萬係包左製作費同蘋果既費用
不如你比晒成個budget plan黎睇下
每個項目分別用幾多錢
究竟每一分每一亳會用左係邊
我想支持但都要知究竟值唔值
一千個人畀$1000就夠數,等你開Post
交條廢片Cap到水係唔係唔撚得先
有frd比佢拖咗九個月糧 都依加都未出
各位睇路喇
完全搵唔到相關既資訊
既然點都會做,可唔可以你哋出住先,等條片出咗街再俾人課金贊助(填氹)?
籌大嗱嗱六十萬,而家乜都未有真係好難心甘情願科水
講咗咁耐,樓主/樓主朋友喺成個project入面做咩職位都無講過,連成個framework都係俾錢人搞,佢只係坐喺喥等收錢咁
可能樓主想cap 60萬出糧不過俾大家踩爆咗
聽日我會搵呢兩條友出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞