[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
睇開蘋果既大部分都係反對既,咁睇唔睇樓主條片都無分別,樓主條片既目標應該係平時唔理政治嗰班喎,全香港七百萬人唔係個個都上討論區,但係咪全香港七百萬人係咪全部都睇蘋果先
少年打手唔係咁做既
唔好撚信樓主 連導演身邊所有人都無提過呢件事 一定假野
咁點解放上蘋果又會有用呀
佢條片目的係想多啲人關注送中呀,咁放上全香港各個討論區俾多啲唔同政治取向既人睇清楚利弊唔係更加好咩
通常總會有中小學生
拗唔贏人就話人係打手
弱智仔唔識起底睇下人地以前開咩帖?
開左兩年ac 一個政治post 都無又真係打手阿 定係你拗唔贏就淨係識屈人阿

我根本唔係香港人 理得香港政治點?
有咩事咪番外國 理得你地香港中國打生打死

你咪睇下蘋果 頭版點擊多定討論區一個帖點擊多囉
仲好意思拎七百萬人做例子比較

香港有二十萬人睇一個頭版同幾千人睇幾個帖
數字大細都唔識計
唔洗一定要七百萬人 多過你幾倍咪得囉 知唔知咩叫 logic?
少年 學生唔係咁做架 番屋企讀下書 學下點思考 考好 dse 啦
你既回應好有趣呀,自己睇開蘋果就當全香港七百萬人都睇
係咪文盲唔識字

我對樓主擺邊無興趣
咁大隻字都唔識睇

因為蘋果點擊率高過你討論區內既一個同幾個帖囉

試下清醒下 唔好日日上連登啦 兒登仔
你咪又係兒登仔
打手唔係咁做架
我問你呀
你係咪唔識字呀
笑死
開始無力駁啦
弱智仔得呢句?
喂 唔識應 開始九五搭八?你 dse 中文拎一架?
呢樣野 幾條友都同佢講過啦 咪當睇唔到囉佢
我問你放上蘋果有乜用呀
我對樓主擺邊無興趣
點解咁多人唔識中文
雖然就算唔係平果 都有其他媒體或者報紙掛?

我對樓主唔支持唔反對
淨係對果位人兄既發言有興趣
覺得攞嗰六十萬到時請臨記一齊上街仲實際
咁多懶人圖都叫唔醒班人啦,何況你條幾十分鐘嘅片
不過都係支持創作,但下次唔好喺連登開post
笑撚死 起下你底 原來成隻小學雞 擺人上連登想公審人 字都唔撚識打

連大大聲現實屌尻人都唔敢 真係中小學生黎
你個標題更加顯示你文化素養既缺失
唔識中文又唔識打字咪學人上討論區啦

樓主擺上平果有幾多效果呢 都一定比起你呢 位 網上鍵盤戰士有用囉
點擊率咁大隻字唔撚識睇?
港鐵 鐵你老尾咩
點擊率高個點擊率點計你又知
個點擊率係咪一開始由零開始先
我睇一次條片係當一次還是十次,定係計一百次先
因為蘋果點擊率高過你討論區內既一個同幾個帖囉
你拎全日每一個報導加埋既點擊率計,當然係高過討論區喇
晚晚蘋果凌晨三、四點已經有三百萬次點擊率喇,蘋果點擊率有幾高我清楚過你
一個人太孤獨
兩個人太擠擁
你唔係以為你一個帖可以拎晒成個討論區點擊率掛?
你覺得你個post可以有幾多點擊率阿?唔好講三百萬 有無三萬阿?
三千都偷笑啦

喂 又選擇性失明阿?
我無咁講過喎
我係問你點計呀
唔識字
你都係返去用負能量玩BG喇
見樓主d回覆都知道係d不知所謂既後生仔走出嚟搞嘢
公關都未做得好 點expect你做得好條宣傳片
老老實實學多d嘢 以後有實力再出嚟做搞手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞