[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
on撚9 你無其他作品 我點知你係咪拍到有水準既片
重想屈人課金比你? 無野下化
60萬整條片加宣傳 你自己落左幾多袋自己知啦
唔好借依件事去乞錢啦 柒頭
比錢你果個就真係智撚障
完全封鎖,以後唔好見
兩個導演咁撚勁,拍咗咁多作品 最後向社會上一d有頭有面嘅人都唔識/無人幫要來呢度乞。

戇撚9
你拍完出黎 我覺得有水準既 值60萬既再捐都未遲
騙徒手法層出不窮
我聽日就搵呢兩條友個email問吓佢哋關於呢件事上面佢哋點睇
到時條例過左就第一個捉你上去見官
tldr
你拍得好大把人俾錢
劇本都無,點叫人俾錢你先?
要理就會理嫁啦
會唔會因為你條值60萬既片,所以唔理政治既人會突然清醒?
動機唔係唔好,但咁樣cap水真係傻先信。
你不如話拎600萬請人做d驚天地既野
60萬拍片太誇張了
樓主發夢見到你未出糧比人
拍片之前有無諗住出返你果條九個月都未出到既糧?
啲回應好小朋友feel
大量既囉 嘅 ...
EQ低
HEA應
唔識應既一係無視一係就講句多謝
好唔成熟唔得體
最重要係無誠意
感受唔到佢對呢件事係有熱誠

大佬阿60萬喎?
認真問你問題又唔應
見到你應點知係講廢話
講左等於無講
完全無具體計劃同實行方案
你以為你係火影既鳴人識相信我之術?

你既問題大家有講過
對呢個計劃既質疑大家都有提岀
你就依然我行我素
態度照舊
無視大家
一蚊都俾多你
屌 追左十版頂唔撚順 由頭到尾 冇idea 冇劇本 冇budget plan 乜都冇 淨係得「反逃犯條例」五隻字 眾籌條毛?外國d kickstarter都要自己整好成個設計 有晒planning先說服到人啦

都仲未講樓主一直迴避問題核心 睇得蘋果就日日有push有新聞睇 立法會大亂鬥已經夠晒juicy啦 洗等你條片黎點醒佢?再講大把page免費整懶人包 分分鐘眾志果堆遲d都會整短片 憑咩叫人比60萬幫你捧紅兩個導演?一味話買位買位 人地都話左你買蘋果位係冇用 你係咪唔識中文?
咁都收到10k
自己做媒架?
Proposal 都整份黎睇下啦
btw
你話你係借account
點解你地既回覆都會加一點同鐘意用咁多尾語既

係囉.
點解嘅.
其實我真係唔明囉....
Targeted segment 錯啦
youtuber得後生先睇
有影響力又會關心政治但又未表態
一定中年起
中年人得9閒睇youtube
蘋果就真係睇都唔出奇
不過e單野眾籌就嘥9氣啦
搵反中團體sponsor仲大機會成事
戇撚鳩
會睇開蘋果嘅大多數都係同一立場
冇睇開嘅你又reach唔到
咁即係搞咁大壇野有乜撚用?
你做之前有冇用個腦諗過
我已經見到巴打係連登散波恐慌 你犯左尋釁滋事罪

根據《中華人民共和國刑法》時,從1979年《刑法》第160條規定的流氓罪分解的罪名,最高可判5年有期徒刑。
巴打你地連個page都未manage得好......
點說服到我你識得宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞