[眾籌] 我地諗住拍條片, 講<逃犯條例>修訂通過咗之後香港會變成點, 希望大家支持下.

763 回覆
250 Like 1537 Dislike
你話拎60萬買ak, 連登仔應該會捐夠600萬既
會唔會有條trailer 仔先叫人捐會好d
討論區既帖既點擊數咪一樣
你以為計 ip 阿?
你第一日上網阿?
唔關我事,係個90後BG獨燃追住我咬,係咁扯開話題,可能係樓主朋友

你地要加油

小學雞想搞事定搞笑
笑撚到我
收人帖無人睇喔
你當我寫緊小說要好多人睇到?
係咪想反擊又無力?
第二日洗唔洗番學架你?驚唔驚媽咪打pat pat
係咪好嬲豬豬喔 un 咕咕
咁即係點計呢
乜燃嘢咪一樣,咁係計一次定十次,定係一百次呀
港鐵
又話人係打手?
低質人既低質言論

唔好停阿 難得有人俾我可以一路笑
聽日唔好番學阿 繼續貢獻笑料阿喂
老老豆豆
內容空泛, 缺乏說服力

60萬, 但係你連詳細開支
即係某範疇會放幾多錢落去都無講
財政透明度低

故事大綱
你唔係個三句當大綱呀?
人設, 詳細背景乜都無
仍然係個句 內容空泛

難聽講句
既然你係集資搵製作公司,
即係你本身無料做個樣野啦
咁你又憑咩集資呢?

你係真係有心就拍條trailer比人睇先啦
做咩逃避晒
係到計點擊率阿?
問題定描述你又唔答我
打手邊忽你又唔答我
一個帖定蘋果頭條點擊率高你又唔答
仲想人地答你問題?

港鐵你做咩姐
唉,食魚巴打,雖然我你政見好大出入,而且都爭執過無數次。今次我亦完全唔認同你嘅行動同宣傳嘅方法,但我都希望支持下你,希望你可以明白,喺呢個仆街政權面前,其實就算其他抗爭者嘅行為你唔支持,唔認同,都冇必要屌人屌到咁盡,屌人哋鳩做,cap水。入咗政治圈好多嘢身不由己,大敵當前,唯有對準建制狗同政府。

你拎個完整啲嘅宣傳計劃出嚟畀各位巴打睇,只要係吸引嘅,捐少少錢當支持你實在唔係問題。

最後如果你哋搞唔成或者有錢剩,不如拎啲錢去幫雨革/魚革義士。

各位巴打其實唔洗屌到咁盡,雖然我都認為呢個計劃極度理想化,以為用影片或者故事可以說服到班中產基本上係天方夜譚。但始終佢都唔係敵人,屌還屌,不妨留返兩分餘地,畢竟佢哋都係想幫忙反逃犯條例。係手法同概念離地,而且自大咗啲姐
籌錢叫人上街遊行好撚過啦
60萬拎去幫義士唔好?
死on9想掠水過主啦屌你老味
想發國難財,正人渣死全家
拍片唔係問題
問題你條片目的係咩?
想叫多d人係未過前關心單野既就唔洗咁大堆頭
但你搞咁大堆頭要幾耐時間先出到?
樓主 有冇brief 少少既proposal 同budget plan

想出少少錢幫手 但係想筆錢係用得其所 ( 舉個例姐係唔係600 k 有50 % 雜項咁)

Btw 難得有人自發做d 咁既野, 我地仲自己人打自己人點頂落去。 睇蘋果除左本身撐開既仲有一班政治冷感純粹想用app 睇動新聞既中年人。 點都有d 作用,唔會一d 用都冇。

要嘈咩點擊咩全港睇討論區咩咩77 個d 唔該出去另開新post 嘈個夠先
有心幫香港既就應該咪撚收錢
你咩都冇做就叫人比錢你做?

你咪比我睇死,借呢個機會搵錢啦,你做完出泥係有用,自然有人會支找你
開個咁既垃圾post都cap到水
點解會有人信
搵d 學生拍咪得
咁請問你係點揀果間製作公司? 招標?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞