[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
原來麵包放冰格真係個個都會咁做
巴打 你住邊 咁撚正...
你隊波個場喺正貴區
點解你地可以買咁多我成日買完過期
我喺scotland glasgow outside,
治安一直都好好

我有去過london做野,多人到呢同香港一樣

治安真係差....勁多回教徒同力架
識貨
Tesco雞翼好撚抵屌好好食
7-8點仲係街?一早食飽睇緊電視
大家都無懼豬瘟
其實我建議你攪掂居住先慢慢揾.

同埋如果你打鬼佬工就預咗冇得升

過來人
係邊到 我以為搵到£2.5家庭裝已經好叻

大包去皮蒜 Shadwell, London
嚴選sensation Thai chilly 為英國最好食嘅薯片
newton mearns
巴打住hall?個雪櫃同我好似
試下係central london咁做 第二朝新聞應該係你 “fighting for live after stabbing in north east london”
我以前都唔知可以咁,因為喺香港成家人就好快食晒,係有個鬼妹friend教我先識
常去Asda同Lidl;時不時去Aldi
Lidl bakery嗰邊真心正 買做早餐/宵夜一流仲要有葡撻
Lidl自家甜品 都唔錯 肉又平
Asda fish counter嗰邊 成日有啲新鮮一日剩低嘅海鮮 試過35p有魷魚 78p有mussel 要多啲睇下嗰邊
而且蟹柳唔洗講 口痕就會買
Aldi就...平 但質量就.... 糧尾可救貧
竟然有咁撚抵既deal我又唔知
一至五only
Pina colada 正
放喺冰格度擺兩個月
Lidl真心正 但佢Parma ham我試覺有少少膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞