[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
係呀
而家減極都減唔返 屌
講講下又想買返兩三盒嚟食
今日煮左黑松露芝士海鮮意粉
帶子就係街市買£5有大概八粒新鮮帶子
芝士同黑松露醬就去荷蘭嘅時候買
一日食一個好啦我每一日都喺度揀食雪糕/布甸/cheesecake/Oreo雪糕餅
我而家係唔敢入tesco,見到tesco要急步走
明明已經食少咗好多野都減唔到
唔知係咪因為早幾日係比利時食得太多waffle薯條雪糕
減肥真係一件好難好長遠嘅事,我都想減但好冇定力
你有無join gym ah??
無呀

而家都係做下瑜珈 兼控制住卡路里食少d野咁(旅行例外)
咁有傷就唔好勉強 唔好去咁多旅行就少啲藉口食嘢
我下個星期又去好突發 尋日先決定
到時都會開post live
咁你又有無join gym
我覺得如果有俾到錢join gym動力就會大d 因為俾咗錢
去邊到呀今次?
我雖然交完論文但仲有考試,要六月先可以去旅行
我今年唔join啊,前幾年有join,但發覺自己都好少去做
秘密私人醒個預告俾你 28號留意下旅遊台
我個supervisor放緊大假趁我唔使見佢 臨時決定去多個旅行 之後6月就會忙到痴線
事關我今次個目的地同西葡好唔順路
如果唔係我都會逼埋落7月西葡trip一次過去埋
咁我估你去東歐

話說你係讀緊undergrad定咩?唔記得你有無講過
UG final year ah 你呢?
same
你6月去埋旅行就返香港?定留係英國
留到七月grad先,睇下搵唔搵到工,不過多數都應該返香港。 你係九月先grad?
我七月去完旅行就走
11月grad,不過無興趣出席畢業禮
我以為Master先係冬天grad
唔想咁快返香港啊
我恨咗幾年終於有得走唔鍾意英國
不過我都唔太想返 唯一原因係因為要做社畜 無得話歐遊就歐遊
有冇同好呢隻係所有味撈埋一齊
返到香港冇咁自由已經令我唔想返不過可以陪多啲屋企人都好嘅
好想試吓但會唔會好甜?
宜家就開心 諗起9月就返香港想死
一般Ben&jerry嘅甜度食過一次返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞