[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
我去銀行入 最簡單 個時拎住萬幾鎊過黎都係咁入
唔好意思,阻你1分鐘時間
雖然喺英國,但大家可以聯署表達對修訂案嘅憤怒!

【在英香港人反對修訂《逃犯條例》聯署】
https://forms.gle/zqvdY2BNzUrM13V49
英國稅都甘嘅
不過自己煮真係便到
各位係英國既手足 想問下倫敦唐人街個邊有無幸福浪淘適賣?又或者邊d地方有?
買Boots Motion Sickness咪得
都係Cinnarizine
唔該晒 黎旅行jet lag 兩晚都訓唔到
試下先
係london好多CBD賣 食左包訓到
下個禮拜就出發去London
想問下有冇啲咩要特別注意下
同埋邊間嘅Fish and Chips比較好食
soho有間叫Bonnie Gull既幾好
好想移民英國
治安好過香港?我屌你老母 知唔知倫敦幾撚多moped crime knife crime. 過一兩日就隨街有人比人插死
治安好過香港
我住咗4年
可以好肯定話你聽香港治安一定好過倫敦
淨係上個月我身邊已經有三個識嘅人日光日白當街當巷被人搶電話
一個stratford 一個vauxhall 一個central london
之前我都試過係地鐵差啲被人偷嘢 報咗警
咁唔通唔報咩
有錢邊度都好住
冬天日照時間短過香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞