[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
返香港完全唔捨得買奶因爲實在太貴
睇嚟唔駛好耐就會爆post
樓主開2不如叫英國巴絲召集區算
咩嚟?
佢揸車都得
唔塞車就一個鐘內去到Stamford Bridge
用開 GIFFGAFF £10 plan
黎緊轉去VOXI £10 無限social data
我喺manchester同 liverpool都住過
你話好唔好住,我只可以講普通英國城市一個
太多攪事鬼仔,隔離鄰舍冇乜感情
但住outside就唔同.

但如果你要想城市生活,manchester 呢類應該啱你,manchester附近有個叫preston, 係我以前住既地方,近火車站,近M6 highway
旺中帶静,係一個好地方,去曼城揸車行m6唔駛一個鐘.

我住慣outside, 所以唔會揀喺大城市生活
我遲啲去到倫敦嘅話應該會多啲選擇
巴打又係你你係英國邊度

你講個隻oreo雪糕想試好撚耐
但減緊肥
你試吓search Kensington 同Hammersmith 個頭,係west London ,幾近你隊波同岩你budget
望到你先知點解個名咁熟口面 原來係遊記
住對面海表示葡萄
好撚抵
抵好多喎
係咪凈係wtsapp ig sc果啲先無限?
其他點計?
我都發覺呢個post引晒啲英國巴絲出嚟
支持
邊度對面海?Ireland 定France ?
好多英國巴絲呢個時間都推緊post
Btw你地返香港搭ba定cx?
定係德國/杜拜轉機?
CX
我喺度逃避緊寫論文,唔好減肥啦,都食咗咁多薯條啦你
ba狗也不屌, 有次delay成8個鐘熱嘢都無得吔仲唔肯賠
自己睇 仲有你去europe自動roaming 想打返香港number 只要加£3 就有100mins

想轉同我講 referral一人有£10 amazon coupon!!!!
係連登有個地方俾英國jj交流吓幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞