[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike

本身想留係香港
我好鍾意去旅行,但係對長住任何一個國家都冇興趣
係呀我好撚怕熱一諗到過多兩個月要返香港已經諗下都熱
我唯一鍾意英國多過香港嘅地方就係天氣 香港真係全年都夏天嚟
我舊年年尾返香港成個月都着短袖 條街啲人着羽絨
唔好意思阻阻大家

係英國嘅香港人一齊行出嚟 聽日四點倫敦中國大使館,嚟唔到嘅都請幫手話俾國際傳媒知

[天佑我城]國際傳媒聯絡資料 #antielab
https://lih.kg/1193251
百佳有賣 waitrose 貨 je
waitrose 唔關誠哥事
Sainsbury 垃圾 貴過閪咁咪又係同其他同一貨源
英國30度冇風扇冇冷氣仲難頂...
唔關百佳事
我記得waitrose同3都係李家誠嘅
可能我記錯
waitrose 係 john lewis嘅
香港三間超市都有引入英國超市貨
百佳 waitrose
惠康 sainsbury's
華潤 tesco
劉明
未見過百佳有Waitrose 淨係見過易購有Tesco
邊到有龍蝦買
好多喎
Billingsgate market 記得早啲到
同埋 U購Select = 華潤
今日去左大家都好推薦既 Waitrose 果然係最高質既超市

淨係果汁都有成百款選擇

雪條啲 choice 五花八門,有幾款都只係喺度見到

終於比我搵到黑松露味薯片仲要特價
仲有牙膏味Oreo
Retired auntie 集中地
係有啲錢既retired auntie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞