[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
我都係cx多,ba啲野難食,英國空婆又西口西面咁
去旅行食嘢唔同架(藉口)
我有種病係開親啲一大包嘅嘢就會一口氣食撚晒
如果我買一盒六舊oreo雪糕應該幾分鐘清晒
Kensington唔平呀
做野post有另一個

英倫扮工室XXIII
https://lih.kg/1133093
Kensington 有錢地方
返到香港實唔習慣無平靚正貨全部都大陸出產 食死人
邊到得 £300-400grand
我有次係heathrow delay左5個鐘,佢凈係俾左10磅voucher
8月 one-way one-leg LHR-HKG 幾時走會below 3k hkd?
好似過咗3個鐘eu規定有幾百歐羅
等我依家個plan完咗,遲啲可能會搵你
但環境好又近 Hyde park 300k-400k買到studio 俾佢同女朋友住
我果次問ba佢乜都冇同我講...
佢都無同我我講, 上網check到啫, 我直接同佢claim都reject, 搵咗agent搞
可以gen PAC code port number 去keep依家個number 到時再pm我 或者pm uk number都得
我每日食兩舊
從來都未見過
Leeds真心好住 無乜大陸西 最緊要治安好 嚟之前都驚夜咗會好雜 但住落真係算唔錯

我既狗糧
uni附近多支那人
Btw呢堆薯仔放左幾個月 估唔到啲芽去到咁長
8月冇乜可能 同埋英國出稅好貴 好多人搭去eu再出 平好多 不過我都冇理 最多唔旺季返 你睇下十月黃金周反而平
我買HaagenDaz多,因為英國平香港成一半就不停俾藉口自己買
依家要叫自己唔好花咁多錢係嘢食度
四年前我都每日食幾舊甜品

然後重咗20磅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞