[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
英國啲人做嘢真係好撚乸西
點解同我嘅體驗咁唔同嘅我覺得反而香港做嘢先拿西
你係做邊一個industry?
小弟N展狗
你喺度幾耐...
呢度啲人做嘢有幾求其得幾求其
有時真係火都嚟埋
我呢幾年加加埋埋都唔知有無send咗三百個投訴email
我係civil仔 但係我無論返學定翻part-time遇到啲人都好認真做嘢
五年啦
你主要係投訴啲乜嘢
無謂攞自己同啲難民比啦
捱左6年係英國好慘 好難頂 無人無物 成日鳩坐 攪到個人都唔精神 又易攰
Btw 上面有巴打話有俄妹煮野食係係邊個city? 我都想識下俄妹 黎得英國應該都有啲
做嘢拖 拿西agger
走去銀行都未聽你問完乜撚話係, 錯撚咗又A字膊
計分計少我19%都試過, 問佢細分呢仲窒鳩你咪有總分畀你, 你自己減返咪得囉咁都問
拖就唔使講, coursework feedback例遲
已經黎咗半年,悶到hihi
乜嘢都有
尋日先send完一個嚟
tfl收多我錢 我email cs佢話refund俾我 叫我俾資料
俾完資料就成個星期冇晒聲氣 跟住我要send email過去催
跟住佢又話要跟進返先再搵我
然後又一個星期
我再send email過去問 佢哋先confirm話會refund
又過咗一個星期
我個bank account當然係無收到條數
又send email過去問 佢地又話會跟進返
屌你無限loop
TFL好廢睇吓條crossrail狂delay
我摺到一星期只出一次街買餸
咁可能係我比較好彩冇乜遇到過啲好差嘅事,不過有次俾人偷嘢報咗警,有晒閉路電視證據但係都拉唔到人
英國啲交通真係好戇鳩
Diu 我唔好彩2年前比人偷左架單車 之後買左架綿羊仔渣去 asda / tesco 買野 但凍天渣凍過閪咁 試過地下有一段路有冰,救到車無炒...但隻腳撞到腫左
home delivery算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞