[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
煎豬扒個陣好大浸腥味出嚟

1.5£ 十四歲食到廿一歲仲食緊
我中意識北京填鴨味lollll
我對上一次玩豬係去朋友到借爐整叉燒

我覺得呢隻真係食到返唔到轉頭
屌真係無乜嘢都唔好嚟midland,尤其是birmingham好撚雜,治安幾差下。
想講呢度d支那人食開屎, 5鎊去買牛扒唔好買d乜鳩化學粉
下次買先 呢個系列好似都冇伏
asda pringles一減價就好抵屌

poundland 1鎊有10個細cake仔 ok好食 夜晚肚餓食一兩個就啱
唔知點解我附近間poundland之前無得買 見到有即刻買返幾包
咁得倫敦先岩住慣香港嘅人

仲有兩個月就離開英國
Ben&jerry最好食係chocolate brownie
靜係食過一次 唔多啱口味
地產app快過去地產鋪拎paper睇,
你個budget大把選擇
佢呢個系列隻lime同roast chicken千鳩祈唔好買
前者唔知做緊乜
後者腎病都似
講少一樣 食左返唔到轉頭
好少地方有 d舖頭好耐先入一次貨 一有就兩日內賣斷 我每次都買十包 岩岩個weekend食晒 好期待再返貨
識食一定要食mscoys cheese onion
食開 sensation,下次買來試吓
反而想知costco有咩好嘢買 值唔值得做會員
本身係澳洲住開邊度? 我係SYDNEY 住過一排
好耐之前去開Sainsbury’s ,有一次跟朋友去Waitrose,自此之後都係去開Waitrose,返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞