[留英五年] 英國超市好物推介 不定期更新

996 回覆
387 Like 11 Dislike
可以望吓Zone 4-9
呢啲嘢其實英國好多都會發生,聽過friend個friend(男)俾人係倫敦搞,之後做退咗學冇見過佢。

我咁講係因為birmingham國外人多,咩人都有,同埋本身啲midland嘅local都冇南部嘅人有禮貌,所以比我有得揀我一定揀住南部,日日對住個海。
你可能誤會左我哋講嘅嘢
Manchester Leeds 嗰啲並唔係London 既 suburb ,直頭係第二個城市嚟㗎
除非你想住city
大煲都有個呀
Same
日日放工返屋企擺低野就出擊
我嗰陣tesco特價,一次過買爆個冰格
我之前住st Albans ,好posh 但樓領同倫敦一樣。
Kent都好住
Midland多knife crime
我住Coventry , 有同事踢完沒比人Stab
又平又好食又飽肚
佢啲quality真係唔錯
去到英國都要幫襯返李嘉誠
咸到仆街
我仲要用3 UK
其實倫敦都好拿大,大過香港,所以睇你住邊忽,唔住zone 1,2,3 五百萬港紙都買到樓
Oreo 隻雪條仲正😍 不過已經好少見到,上次係Ocado 買
薯仔發芽食死你喎
St Albans 坐廿分鐘火車就到 St Pancras , 又近Luton airport
我都係
用緊3個月無限果個add-ons
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞