(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(3)

1001 回覆
211 Like 3 Dislike
男主 中幾? 中4? 我唔希望柳學姐要自己入廁所解決
春巴考慮下同AV商整d植入式廣告啦咁

春巴改變左我
好好睇

之前一直係紙言睇
依家過嚟留名先
春巴考慮下同AV商整d植入式廣告啦咁

香港睇av邊有人畀錢
因為樓主 我本身唔聽生命樹
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

我之前部腦死咗啲私人珍藏無晒

可唔可畀條link download
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

我都係上網睇
得一條無碼既

喂爸打

我都係上網睇
得一條無碼既

要link 既留telegram 啦
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

有文就有link

無文就對住宋蓮打J
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

有文就有link

無文就對住宋蓮打J

宋蓮
pish
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

有文就有link

無文就對住宋蓮打J

你整張咁嘅圖畀我

我返緊工架

硬住晒返工好慘
我搵左黎聽
而另外兩首本身石沉大海
我都特登摷返出黎聽

而樓主之前個故
我本身唔識女主角
我特登搵黎J
好好J 雖然搵得一條

喂爸打

有文就有link

無文就對住宋蓮打J

你整張咁嘅圖畀我

我返緊工架

硬住晒返工好慘

比d 動力你
今晚幾點有文
今晚幾點有文

你問我老細啦
我都未知ot o到幾點
今晚幾點有文

你問我老細啦
我都未知ot o到幾點

春巴
再比d 動力你
私家珍藏我搵到4套可以下載

落力d 你出完文我po 條link 出黎
今晚幾點有文

你問我老細啦
我都未知ot o到幾點

春巴
再比d 動力你
私家珍藏我搵到4套可以下載

落力d 你出完文我po 條link 出黎

嗚嘩! 我真係好旗袋
有文未
文呀
文呀
有文未,辛苦春巴喇
巴打今晚會唔會有文 無文我訓唔等架啦
Chapter 44 決賽

彼此的歌聲、動人心弦的樂曲、煽情的歌詞、手心傳來的微溫、呂靜宜迷離的眼神,多種元素粹合成一種讓人情難自禁的氣氛,我顯然陶醉於當前的氛團中,當背景音樂戛然而止,台下嘩聲四起,我才驚醒過來,彼此鬆開了手。

我們因氣氛帶動下而出現這種身體接觸,為台下觀眾提供了話題,他們議論紛紛:

「嘩!佢地係咪已經一齊咗?」

「聽人講嗰個呂靜宜屋企好有錢架!千金小姐配新晉黑社會大哥,好似啲言情小說嘅題材。」

「不過話時話,首歌嘅曲風幾新鮮,曲詞都係上上之作,好過唔少專業作品,,呂靜宜不愧為音樂才女。」

「係啊!首歌好搶,我聽到第二句已經起雞皮,真係好好,係男聲差啲。」

我們回到了坐位,楊鳳瑤指著我們訝然道:「乜原來你地一齊咗?」

呂靜宜霞燒玉頰,我感到挺尷尬,申辯道:「無啊!好多明星合唱都會拖住手,依個叫做…戲劇效果。」

呂靜宜忙道:「係…啊!成皇志講得啱啊!戲劇效果之嘛!」

柳豔問道:「成皇志,首歌你作架?真係好好聽啊?估唔到原來你係一位音樂才子嚟。」

柳豔雖然神情平靜,但她的眉宇間好像隱隱有一絲淡淡的哀愁,難道她以為我與呂靜宜有什麼不可告人的隱情?
所有參加合唱組的隊伍已經完成了比賽,接下來便論到獨唱組。

宛琳珊、成敏研、陳慧琼、何康誕等參加獨唱組的同學陸續上台演繹他們的參賽作品。

論到柳豔上台,她在台上唱出KELLY的誰願放手,她的廣東話發音不正,又惹起了台下的一片恥笑,恥笑聲讓她變得慌亂,眼神不斷遊移,然後她的視線停在我的身上,我微笑點頭以示鼓勵,她的眼神慢慢轉趨平靜。

「~~曾某年某一天某地 時間如靜止的空氣
你的不羈給我驚喜 曾說同你闖天與地
曾說無悔今生等你 也不擔心分隔千里~~」

柳豔唱畢回到了坐位,她笑道:「啊呀!好醜怪啊我!」

我安慰道:「學姐,上台面對咁多人唱歌唔係一件容易嘅事,至少笑妳嗰啲人就無依個膽量,佢地上到台應該連一句歌詞都唱唔到出嚟。」

呂靜宜與楊鳳瑤亦點頭同意,安慰道:「學姐,妳做得好好,唔駛理嗰啲無聊人架。」

「嗯,我無事喎!其實我一早就知道自己唔得啦,但係起碼我試過。」

未幾,便論到呂靜宜上台,先前呂靜宜與我上台合唱了「全新」的歌曲,震撼了全場觀眾,當在場的同學聽到呂靜宜的參賽作品為「生命樹」的時候,他們期待呂靜宜會為他們帶來什麼新的衝擊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞