[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

水晶有錄新歌
太好啦 咁係咪可以年尾cb呀
終於我都可以參與
希望第4季出到啦
YG等錢洗
我都係 第一次參與
你地以前有冇參與過其他組合既打榜?
‏@soodal_nari

I'm watching Talk Live and Suwon aka Spoiler Jang says Sechskies members have gathered up for about 5-6 times to record their new songs! They're getting ready for a new album😭😭😭
冇打榜 淨係會比錢買碟...
今年yg真係好勤力
水晶就快2年未回歸
依兩年淨係靠大大吸新飯
再唔吸新飯真係食老本嫁咋
因為要跑數

應該係LVMH果條數好大鑊
我諗佢應該係推哂所有倉底貨出黎跑呢條數
@g1_oria_

因為小俊哥說的四個字,ejw笑了全場

源:(前面在數1、2、3,聽到半個3)5月26日週日晚9點(韓國時間)StageK,這次我們不是以K-Leaders,而是以dream star的身份出現噢!
俊:Yo~Bamm!到現在為止韓流祖上當咚當……我吭地一下(急到說方言)!是誰讓我說這句話的?!(源開始爆笑)泰浩,去finish了!祖上團!(源笑到跺腳拍手)
金:是的,到現在為止都是以祖上團出現的,現在可以以dream star的身份出來真的非常非常期待呢!(源笑出畫面,笑到不能起身)
朴:是的呢~到現在看了很多的實力舞者,從現在開始已經在苦惱要選誰了呢。(源終於再次回到畫面)
金:啊~苦惱呢!
Y:那麼(源的笑點還在停留在小俊哥那裡,想想又開始笑)最後StageK的主人公會是誰呢?
全員:一起來猜猜吧!
俊:猜猜~~「吭地一下」真是絕了
源:「吭地一下」AC(吧啦吧啦……)

cr: twi Stagekjtbc
20190526 StageK EP07 K-Leaders 特輯

http://t.cn/E9oh55w?m=4374794461559452&u=5519347374
咁樂童應該阿哥退左伍都會出喎
我唔知大大點解笑到停唔到
不過我跟大大一齊爆笑
對於yg藝人係一件好事
咁我會好想YG繼續爭人錢
應該會一退伍即刻推佢入錄音室
唔係CL就完約我諗佢會推埋CL出黎跑
其實阿哥都幫阿妹作哂歌
依家都可以推阿妹出黎先啦
但係我唔知係邊到睇到話CL同fans講自己好快會出歌
@g1_oria_

聊到在德喜歡skinship,源、鎮、水三個人的反應。
德:但是水院的話,是比較接受的。
T:哎呀,人好!
德:那我不知道。
T:一般你做(skinship)的話,大家都接受的呀~
德:沒有沒有!
水:宰鎮哥會嚴肅臉……
德:宰鎮的話(擺擺手)
水:志源哥會立馬做出反應。
德:我會做這樣的skinship,一種愛意的表現,喜歡給別人這樣像按摩一樣(按後頸的位置)。水院或者志源哥,還有最近一塊兒喝酒的世亨,我會一直給他們三個這樣按。志源哥特別討厭這個,他不喜歡別人摸自己的肉肉。

20190522 TL: TALK LIVE EP01

http://t.cn/E99G0lT?m=4374861507852027&u=5519347374
@soodal_nari

5-6 songs, sorry for mistaking
可能因為就完約
一完約就簽新公司出歌掛

如果論倉底貨應該CL都唔小
聽過佢錄DJ snake 隻let me love you 真係好正
出唔到好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞