[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係咪@不好閉嘴吧 果條?
link?
不好閉嘴吧嗰個帖,按倒敍成班姜飯係度洗緊地
隨便都搵到幾條diss成員

장수원 노래는 썩잘하는것같진않지만 어마무시한 대사력은 잼있네

張水院唱歌雖然不怎麼好聽,但是驚人的臺詞卻很棒

고지용 고집세고 의리없는 새끼로 알만한사람 다알던데?

高志溶你這個倔強,不講義氣的人都知道嗎?

고지용 솔직히 존재감없다! 은지원 강성훈 말고는 젝키는 사실 크게 주목받은 사람이없지 요즘 장수원 자주나오니 다섯이서 그냥해라 아근디 이재진 탈영한새끼지!

高志溶老實說沒有存在感!除了殷志源和姜成勳,SECHSKIES事實上並沒有受到太多關注吧?
張水院經常出來,5個人就那樣做吧!

강성훈 팬클럽 3000명 이상의 팬들이 아직도 활동한다는 대박!! 팬이 진짜 많긴많구나~~

姜成勳粉絲俱樂部3000名以上的粉絲還在活動! 真的有很多粉絲啊~~
@陪姜成勳走上坡路:姜成勳身上發生的事情剛好證明在群體中,蠢人、白痴和妒忌者不會再感到自己平庸和無能,而是產生了一種強烈、短暫卻巨大的力量。被想像歪曲的東西與真實的事件混為一談,群體根本就不管客觀不客觀,他們會把頭腦中喚起的形象當作是真的,而這些東西往往與實際情況相差甚遠。

唔明佢講咩
睇得出佢真心唔抵得溶少做咗當年門面

頂你得3000個仲好意思攞出黎講收皮喇
隻隻字我都識
但佢組合就唔L明佢up乜
同舊老姜一樣講野一舊舊咁
溶少係當年靚仔到白飯都唔忍心扔佢西瓜仲爬牆做左小黃既人黎呀
@一起吃泡菜吧

[Theqoo&Pann]說最近愛豆不好看的姜成勳

其實佢話人醜樣片都拍埋基本上都實鎚㗎喇咁都可以死拗真係服咗佢地
佢真係好醜樣無論係個樣定個心
話說我都好鍾意btob 人地好過佢9條街囉

召喚大大出黎洗眼

cr. Tamnikk Twitter

私人珍藏
重組前姜生同島主好fd
點知原來姜生係咁插島主

都唔知Double J WALK籌錢畀佢保釋出黎做野
人渣一個
如果真係佢
我真係一路睇一路笑
好on9佢
佢地4個睇到呢啲評論唔知會有咩感受
應該有好重既背叛感
水水個惡評當時正值水水機械人演技爆紅之時
睇片見到佢撞到道門
真係唔好得罪飯
脫飯回踩既威力真係好勁
又唔到隻門?
趕住收工飯隨愛豆我都成日係咁
其實朴松葉講得出水晶牽制HW都估到姜生係咩人
背後鍾意放冷箭
姜生唔認同朴松葉既說話一早就散左啦
兩個臭味相投搞forever2228呃人錢
真係垃圾黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞