[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
上次5輯我刷過
主要係有個melon account先
有人會買實名account
我果個係唔係 係用kakaotalk註冊
刷果陣唔駛vpn
大大飯站未出教學可以先去SECHSKIES幽靈打榜組睇下
想知刷個陣可唔可以全程掛機? 一直播 咁刷?
返到屋企用電腦望下先
啱啱先得閒上水
終於有新聞稿喇
睇黎今次好hiphop 下喎
點解帶頂我要睇靚仔樣
https://entertain.naver.com/read?oid=477&aid=0000183891

大家有naver ac就去like下
而家帶有yg個名都無原無故及咗百幾個嬲嬲
唔想比大大見到咁多嬲
Melon刷既話手機應該要開住melon個app
果陣我手機唔會點做其他野呀
到時唔肯定既野再問打榜組都得

補返幅相先
好Swag
腦袋請自行補虎東SWAG圖
算少啦 琴日WINNER有篇好似過千個嬲

YG專拖後腿
[情報] 殷志源將在YG發行第一張個人專輯

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1558074891.A.218.html
終於等到了!殷志源個專 MV 已拍攝完畢,由宋旻浩跨作詞作曲

https://www.koreastardaily.com/tc/news/116748

水晶男孩隊長殷志源的個人專輯消息傳了好久,終於在 2019 年將過半之際有了確定的新動態,希望很快就能知道發片日期!

YG Entertainment 在今天(17 日)透露殷志源的首張個人專輯的主打歌 MV,已經於 15、16 日兩天拍攝完畢,拍攝現場的側拍照也搶先曝光。

雖然過去殷志源早已以個人歌手之姿發行過多張作品,不過為了他加入 YG 後首度發行的主打歌,他特地請來 WINNER 成員宋旻浩跨刀作詞、作曲,一起打造出最符合期望的正統嘻哈音樂。

殷志源和宋旻浩不僅是 YG 同門師兄弟,也是《新西遊記》和《姜食堂》兩個需要長時間相處的綜藝節目固定班底,加上兩人本來喜愛、追求的音樂風格十分相近,種種因素想必能讓殷志源獲得一首量身打造的最新主打歌!

@韓國me2day

【體育東亞】[殷志源SOLO專輯來襲!宋旻浩助陣作詞作曲!!]17日據報導,水晶男孩 殷志源即將發表SOLO專輯!!同時於15日&16日兩日時間完成了主打曲MV的拍攝.且WINNER 宋旻浩參與了主打曲的作詞作曲.啊啊啊終於等到!! ​​​​
不過我好驚會好似MINO咁 拍好晒mv
突然間殺出個親生女/仔 夾硬再延期
對於yg嘅cb時間真係點都捉摸唔到
@鳳凰天使TSKS

據悉#水晶男孩##殷志源#將推出個人SOLO專輯,同門師弟宋旻浩將參與助力。YG方面於15、16日兩天公開了此次SOLO專輯主打歌MV的拍攝預告,據悉此次殷志源的主打歌將由Winner宋旻浩參與作詞作曲,殷志源想要追求的音樂風格為最正宗的嘻哈曲風,此次也與YG的眾多製作人一起打造出了令人滿意的結果。殷志源與#宋旻浩#早前就曾在綜藝節目《#新西遊記#》、《#姜餐廳#》等中有過多次的合作,此次也充分溝通了雙方喜歡的音樂風格,得以打造出完全適合殷志源的曲風。據透露YG方面已於近期結束了MV的拍攝,預計將很快公佈具體的專輯推出日期。
姜食堂8月頭播完
希望播完前出到啦
應該唔會啦 2隊親生仔講係再下季
親生女啱啱cb都唔會咁快 親生女solo就更加唔會有 聽聞佢delete左話會逐個出solo既ig
咁樣大大 6月應該出到
@lipss_kr

新西5張圖so sweet
大豆
6月應該大大同埋leehi
暑假就比親生仔
BB係年尾?
水晶又係9月10月?
BIGBANG? 呢啲時間應該唔會cb住啦 頂多我估比佢地solo先 始終BIGBANG個名比勝利搞到
退伍之後一定瘋狂開演唱會
一定啦 要填數呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞