[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
而家TSKS me2day果啲都開始唔理班人照出姜生啲負面新聞啦
果啲新聞下面既comment 好明顯都係鬧姜生
班姜飯都無法好似之前咁控評洗白
但係以前有好多人幫佢洗白 講佢點樣對啲飯好點樣錫啲飯
我都差啲比呢啲野呃左 以為佢真係無辜
隊忙!
大大剪返呢個頭真係好QQ
水晶依大半年上節目
但水晶超話入面出名既飯站連中字都唔做
都唔知係咪冇姜生上既節目
佢地就冇興趣做中字
個團綜都係小黃花出山做
都唔知果啲所謂團站做乜9
咁水晶超話入面其中一個主持人都有幫手做中字既 另外個果就真係唔知佢做過啲咩囉
團站連新聞都貼得慢過人
有時睇佢地post既新聞
大半日或者一日前@殷志源貼吧微博已經出左
真係慢到不如我自己上Naver再用Naver Translate翻譯

睇落小黃花只會做全員都參與既團綜
偏偏依家好多水晶做既節目最多都係兩個成員上
@SECHSKIES_CN 好似主持人
會幫手翻譯果個係小主持人@中華黃飯糰站CY_RiceRoll
@SECHSKIES_CN之前唔係欽點假大大飯真姜飯做小主持人咩
就係佢放任班姜飯同6人團飯係超話度打橫行
@YEKKI-6-kies:@YEKKI-6-kies:因為德兒點讚了六人糰粉的留言,點讚了「6kies forever 」還有6顆💛,然後被點讚的粉絲就截圖發了團超,如圖,就被唯4各種內涵了。個人表示這個飯的做法沒有錯!而且該飯幸運的被點讚了有發貼的權利
@1kyne_g1_0608

눈물 고인것 같아서 확대했는데 오빠 섀도우펄이 눈 주변에 반짝이는게 너무 예쁘네

好像流淚了,所以放大了,哥哥的眼影在眼睛周圍閃閃發光真是太漂亮了

https://twitter.com/i/status/1130126026955091976
主持人都有分大細嫁我真係唔知
我淨係知道@SECHSKIES_CN最不知所謂 最唔做野
笑左 支持現有既4個成員就係唯4
既然在德點讚左6kies forever 咁係應該要繼續支持4個 而唔係留戀過去 難道現有個4唔係SECHSKIES成員
佢地好自相矛盾
水汪汪既眼睛
笑死
在德like左個6個心心嘅留言就打曬飛機

成日都話團永遠係6個
駛撚你講咩
咁事實係依家得4個以團名義活動嘛
又要否認呢個事實

如果初初話少一個都唔得
咁班人一開始就唔好飯水晶啦
重組咪得5個之嘛 少左溶少啵
一開始都唔完整啦
咁佢地仲唔係因為某人而追?
微博有人開始緊張大大聽日會唔會出teaser
搞到我都緊張埋一份
唔想希望越大失望越大
最好係6月頭,5用尾太趕
好心啲前隊友飯死返去佢嗰個超話喇無心想睇佢啲野呀
好多時都係朝早9點更新
聽日就算有都好大可能係一幅寫住G1既相
希望我估錯 我想有多啲野睇
仲有ig都咪再落#sechskies啦
等間睇下係咪真
SOMI 6月13日
唔通大大6月尾?
好大機會係,照計應該唔會撞期
仲諗住生日 不過六月頭真係好趕 希望係六月尾
真係全部人遲曬喎
希望大大之後先到leehi啦
咁會唔會7月有solo con呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞