[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
諗起佢上年果4日大壽
생파 어땟는지 알려줄까 要告訴我生日會在哪裏嗎?

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=19800222&no=82677

這傢伙沒有內容, 只說4個小時不怎麼討厭的話,用練歌房機器每天都唱的保留曲目是活動的主要內容 MC不是妹妹就是朴炳

生日會從22日當天開始連續四天進行。
(三四天將以24日爲起點結束嗎 Hoony大叔)

22日: 記住日程中最短的活動時間還有只爲這一天離去的人們送上祝福

23日: 從這時開始寬鬆了,中間曖昧中鬧心了,即使有發言也覺得太搞笑了。那個嬰兒變成滿3個月的小小狗,還沒接種完的小狗又多又吵,請忽略帶過來的克拉斯

24日: 花龍正點~活動時間大概4個小時~最後喝燒酒給粉絲喝 吐露心裏話,這算什麼? 從當天開始, 生日會GOODS的銷量極度低潮, 購買20萬韓元時抽獎 Hoony如願以償的活動 選出22人
光這個像樣的活動就玩了兩個小時

25日: 不留下記憶, 在上面還有活動, 當天中途出去的粉絲或者乾脆不來了 朴松葉在演出中間來回走動, 給在現場等待的沒有票的飯以正常價格買好票, 然後讓他們重新入場。不是開始時演出進去,而是中間進去的,能給我應有的價格嗎?

除此之外像他那樣的我記不清了

妹妹連續4天主持節目, 中間也打了個盹, 但我內心不知道是去了Hoony生日會還是妹妹的生日會。
佢阿媽生佢真係辛苦生足4日
開4日真係好誇張囉
追post追到呢度先笑得出
希望大大會一直開心笑
就算知咗件事之後都唔好sad咁耐
因為大大不是一個人
大大身邊有乖弟弟錫佢
甚至結識過嘅娛樂界前輩錫住
其實睇佢地綜藝就會發覺好多時都係得大大島主jwalk做互動 姜生只會係中間偶爾插一句然後就望住佢地 完全容合唔到佢地
所以睇巴厘綜藝真係好爽
但慘在咩都收埋收埋呢
雖然大大會收埋 不過乖弟弟識得點安慰佢
因為姜飯人數唔多
咪要搞4場博D飯連續去幾日畀幾次錢囉
最明顯係認哥
四個吵得幾開心
姜生連島主講坐墊質地都聽唔到就知佢嫌節目悶啦
大大依幾日應該忙到唔得閒傷心
場地係咪得300人咁上下?
真係搶錢 當飯係提款機
認哥姜生都冇咩插嘴
島主掟飯盒果part
姜生好似消失左咁
無根本姜生有時都好靜
可能佢心入面諗:妖 浪費時間同呢班人上節目 不如將啲時間比我同女朋友諗下點樣呃飯錢好過
一般idol都係因為飯多先開咁多場
但姜生係因為去既飯少先要開多幾場
夏威夷sg仲好笑
被大大整古叫jwalk同佢入多幾次水
佢自己就係咁媽媽叉叉鬧唔停
仲有煮野食選圍裙果度
見到在德選到條粉紅色靚靚圍裙
自己得條咖啡色圍裙就扁嘴
我特別記得呢part
佢根本就要靚同乾淨
所以呢啲玩遊戲嘅野根本佢唔會鍾意
釜山團綜??玩遊戲戴假髮
姜生應該唔多鍾意個假髮
其實佢乜都唔鍾意咁做乜出黎撈
唔營業點吸飯呀
佢鍾意自己一個人做 咁樣就可以將焦點放係自己身上 將最靚最好既野自己要哂
佢阿媽家族可能真係有好多錢
不過筆錢係咪可以一大筆攞出黎用?
如果係姜生幾年前既債一早還哂
仲有姜生只係其中一個外孫
姜生如果平時咁大駛 又鍾意充大頭
YG既錢又要攞黎還債 得HW solo活動先入到袋
唔出黎撈都唔得
反正做水晶既活動D錢都入唔到袋
唔鍾意做都唔奇
但佢綜藝感又差
開口又夾著脷咁
點自己做
其實我仲未諗到點解姜生做左兩次ice bucket challenge
兩次都點左4個成員既名
但都冇人show佢
我覺得似係類似霍家、許家果種基金
每個月出糧
費事好似姜生呢種「生意奇才」敗哂身家
有屋住有零用錢
唔係土豪,但都唔會露宿街頭咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞