[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

姜生NAVER個實時一位好堅挺呀
到依家都唔肯落黎
姜生依家會唔會驚到喊
佢地醒未其實
脫飯放片嗰個姜粉講明仲有好多相同片未放出黎
發生呢啲咁既事點都會靜一 陣 遲啲就會出番黎招魂
6人團飯
仲有個品4品生??同佢打對台
佢呢個闗種可能仲開心緊呢難得熱搜1位
比人呃錢都唔醒 呢啲“小事” 點會突然令人清醒
頭先有個comment 話佢蒜頭鼻我覺得好全神成個畫面出哂黎
可能係開心到喊
朴松葉咪係姜飯囉

前排有傳姜生飛起左朴松葉
不過都係傳
唔知係咪真
我暫時唔信囉
如果飛起朴小姐
我覺得朴小姐會發布姜生啲衰野出來
女人做野可以好絕
@韓國me2day
【heraldcorp】[姜成勳貶低後輩idol外貌,粉絲要求道歉]12日,某網絡社區上傳了<姜成勳胡言亂語><胡言亂語1>為題目的視頻.該視頻裡面有他貶低後輩idol外貌的發言.

視頻中他正在與粉絲對話,最開始他說」個子再高一點的話就好了,為什麼沒有讓個子長高的手術,就再長高8cm就有自信了」表現了他對身高的自卑感.接著他開始貶低後輩idol的外貌,他說」最近的idol長得都不好看,在SHOP看到的時候就感覺丑,皮膚也髒,東方神起以後就沒有長得好看的idol了.」

他的粉絲問道」上次見到的BTOB怎麼樣?」他回答」我怎麼能說他們呢,如果是我製作的話,會看臉來挑選的.」的言語,狙擊了BTOB的外貌,似乎有貶低的意思.他還表示」作為藝人能不能長得差不多一點,皮膚好,有光環.現在因為我不活動了所以光環都沒了.」對後輩的外貌進行了指責.

雖然不清楚他發言的確切時間,但他指出後輩idol外貌的發言本身就讓大眾感到失望.對此,BTOB的粉絲及後輩idol粉絲紛紛指責他的發言,並要求他進行道歉.目前他還沒有發表任何立場.因此他會發表怎樣的立場,是否會對自己的發言進行道歉,備受關注.
其實由前幾日開始無喇喇姜成勳DC變得好熱鬧
真係唔知點解
可能fans之間都知有人將會爆大鑊
但點解唔係上年就爆哂佢呢?
暫時諗唔到最近有咩觸發到要再爆料

又關台灣主辦咩事?
爆料果個係前韓國姜飯黎

two anti accounts 講緊邊個account?
好似水晶係16年5月11號簽3年約
5月12號就開始爆料
咁大陰謀
唔知就唔好亂講啦
乜野黑料都入台灣主辦數
其實每次姜粉都搵台灣主辦做遮醜布但係忽略佢po得出呢啲片係佢真係有講過呢啲野
而家講緊嘅係佢人品有問題啊
可能班姜飯覺得台灣主辦可以回到過去未重組前
用支槍迫姜生講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞