[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (17) 隊長殷志源6月8日生日快樂

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
睇完會打冷震
哇呀~~~~~

激動到想喊
唔通真係6月8
張相加啲字 會唔會太簡單
20190516 <水晶男孩峇里島的故事> E10

https://www.bilibili.com/video/av49469344/?p=9
唔怪得我唔知幅圖出處係邊
原來我冇follow呢個account
有張圖已經要多謝YG
倒貼CP大部份都係唯姜飯
通常大大飯都唔會飯CP掛
因為知道大大唔鍾意
咁又係 對住yg唔可以有太多要求
張圖仲要喺限時果個位先禁到
我心諗yg twitter都唔會整張咁hea嘅預告掛
算啦 yg咁嘅狀況
佢出預告都好過唔出
但呢個唔似official
我有follow開島主個妹
我頭先見到島主個妹有follow

不過唔知個account代唔代表官方
而家from yg個ig已經冇更新 可以唔洗睇
如果要出預告應該要靠yg個fb twitter (微博唔知會唔會)
呢個account冇藍✔️ 唔似係官方喎
限時有勁多2ne1 既相
大大D飯站全部中伏
@GeniusEunClub

見到好多人問from yg個ig有冇更新 有一個人答from yg應該唔會 但係yg select會更新 笑左
from yg account其實好耐冇更新喇唔係咩
yg select唔關事掛 除非出md啫
佢想更新from yg應該都唔敢啦
係ig方面 除左個人ig之外 好似冇水晶官方ig 咁就淨番yg select會更新水晶 提我地要買碟
其實應該開個官方水晶IG
微博都有啦
點解唔開埋IG啫
最後一集唔係好明個遊戲玩咩
島主真係好唔適合講大話
不過成功選左王中王出黎
咁肯定有下一季
係喎
WINNER都有winnercity 專放預告相同消息 其他隊應該都有 就係水晶冇
喺邊到?就快去韓國 到時打個卡先
@GeniusEUN殷志源中文應援組

GeniusEUN 2019 Brandnew Project - 2
- Happy JIWON Day: 2019.06.08

首爾地鐵5號線汝矣島站手扶梯旁的14塊超長LED廣告牌上線啦~送上廣告完整視頻

上線時間:2019.05.17-2019.06.16
播放方式:時長20s 額外給我們提到每天循環播放200+次
在這期間會經過的寶寶們請多多給我們認證噢
我好緊張 到時大大出碟 你地之前係邊訂? 第一次買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞